Bugun...


kostasalto

BOZTİD'ten Gestaş'a "Adalet istiyoruz." tepkisi
Gestaş’ın fahiş zamlarına Çanakkale’de olduğu gibi Bozcaada’da da tepkiler devam ediyor. Dün CHP Bozcaada İlçe Başkanlığı’nın sert açıklamasının ardından bugün Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği “Adaletli olmanızı istiyoruz.” etiketi ile sosyal medyada kampanya başlattı. Adalı işletmeciler sosyal medyada Gestaş’a sesleniyor.

Mobil Reklam

BOZTİD'ten  Gestaş'a "Adalet istiyoruz." tepkisi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Gestaş’ın yüzde 42 ile yüzde 117 arasında değişen zamlarına Çanakkale ve ilçelerinde olduğu gibi Bozcaada’da tepkiler devam ediyor. Zamlardan en çok etkilenen ilçe olan Bozcaada’da ilk tepki dün Cumhuriyet Halk Partisi Bozcaada İlçe Başkanlığı’ndan gelmişti.

Bugün ise Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği, 4,2 mil olan Bozcaada-Geyikli hattı arasında mesafeyi ve 14 mil olan Kabatepe-Gökçeada hattını hatırlatarak hemen hemen aynı olan ücret tarifesine “Adaletli olmanızı istiyoruz” dedi.

BOZTİD’in #bozcaadasesleniyor etiketi ile paylaştığı görsel kısa sürede adalı işletmeciler tarafından da paylaşıldı.
Gestaş’ın sosyal medya hesabı olan ‘gestaskurumsal’ı etiketleyerek yapılan tepkiler, yarın 19.00 – 21.00 saatleri arasında bu kez Twiter’da gerçekleşeceği belirtildi.


CHP Bozcaada İlçe Başkanlığı’nın uzun zamandan sonra ilk kez Gestaş’a bu tonda sert tepki göstermesinin ardından Bozcaada turizmini ve işletmecileri temsil eden BOZTİD’in bugünkü kampanyası adalılardan da destek görüyor.


Öte yandan CHP’li Bozcaada Belediyesi, İyi Parti İlçe Başkanlığı ve AKP Bozcaada İlçe Başkanlığı Gestaş’ın Çanakkale ve Bozcaada haricinde tüm ülkede konuşulan fahiş zamlarına herhangi bir açıklama, görüş bildirmedi.




Bu haber 1875 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ