Bugun...


kostasalto

Yakamoz’da her akşam canlı müzik keyfi yaşanacak
Bu sezon adadaki 24’üncü sezonunu yaşayan limanın en büyük balık restoranı Yakamoz Restoran’da Okan Ulusoy ve Yamaç Kuleli ile canlı müzik akşamları başladı. Yaz sezonu boyunca adanın sevilen müzisyenleri her akşam ikili olarak Yakamoz’da olacak.

Mobil Reklam

Yakamoz’da her akşam canlı müzik keyfi yaşanacak
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Lezzetleri ile dikkat çeken ve 12 ay açık olan nadir işletmelerden Yakamoz Restoran yaz sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Zeki Ayaşlıgil, adada 24 senedir yarattığı Yakamoz markasıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Misafirleriyle kurduğu özel diyalog ile denize nazır mekânında hizmet veren işletmeci ve ekibi bu sezon da adanın gözde mekânlarında adaya gelen turistleri ve adalıları bekliyor.

Sezonun açılmasıyla birlikte adanın sevilen müzisyenleri Okan Ulusoy ve Yamaç Kuleli her akşam 20.00 – 00.00 saatleri arasında Yakamoz misafirlerine müzik keyfi yaşatacaklar.

İşletme olarak da, adanın turizme bakışı olarak da adanın daha iyi yerlere gideceğini düşünüyor Zeki Şef. Yakamoz’da şu anda 250 kişiyi ağırlayabiliyorlar. Merkezdeki en büyük, adanın da ikinci büyük kapasiteye sahip mekânı olma özelliğini taşıyor Yakamoz Restoran.

Karidesli Mantı’sı çok beğenilen, Lakerda’yı her sene kendi bünyelerinde kıştan hazırlayan, Kalamar, Ahtapot ve Özel Börek çeşitleriyle masaları donatan, sıcak ot kavurmasında farklı otları harmanlayan ve üç meze dolabıyla her gün taze taze birçok meze çeşidini misafirlerine sunan Yakamoz Restoran’da yaz her zamanki gibi çok hareketli geçecek.

Bozcaada Kalesi manzarası ve liman içindeki teknelere nazır, denize komşu Yakamoz misafirlerini bekliyor.

 

Rezervasyon: +90 286 697 03 98 - 0533 642 22 69

https://www.instagram.com/yakamozbozcaada/

Alaybey Mh. Yalı Cd. (Liman içi) No:14 Bozcaada/Çanakkale




Bu haber 1490 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ