Bugun...


kostasalto

Samet Turhal, Sosyal Konut projesini duyurdu
Milliyetçi Hareket Partisi Bozcaada Belediye Başkan Adayı Samet Turhal “Sosyal Konut Projesi”nin detaylarını açıkladı. Turhal, “Kamu personellerimiz ve ihtiyaç sahipleri için ilk etapta 48 daire planlıyoruz” dedi.

Mobil Reklam

Samet Turhal, Sosyal Konut projesini duyurdu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Yerel Seçimler’e kısa bir süre kala partilerin projelerinin detayları da belli olmaya başlıyor. Milliyetçi Hareket Partisi’nden Bozcaada Belediye Başkanlığı için aday olan Samet Turhal “Pet Kampüs Otel” ve “Bozcaada Aşevi Projesi”nden sonra önem verdiği üçüncü projesi olan “Sosyal Konut Projesi”nin detaylarını paylaştı.

Adada son yıllardaki en büyük problemlerin başında olarak görülen konut sorununa dair sosyal konutlar üreterek çözüm bulmayı hedefleyen MHP’li Turhal adanın dokusunu bozmayacak, en fazla iki katlı daireler üreteceklerini açıkladı.

İlk etapta 48 daire üzerinde çalışmalarını gerçekleştiren Samet Turhal, “Adanın dokusuna zarar vermeyecek konutları tamamen belediye bütçesiyle inşa edeceğiz. Uygun peşinat ve sabit taksitlerle ödenebilecek, 2+1 özellikte 48 daire olarak planlamaktayız. Özellikle kamu personellerini ve dar gelirli vatandaşlarımızı öncelikli olarak yararlanabilecekler. Adamıza hayırlı olsun” dedi.

 

#reklam




Bu haber 338 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ