Bugun...


kostasalto

Dadalar Tiyatro'da
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, teknoloji bağımlılığı hakkında Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda tiyatro oyunu sergiledi.

Mobil Reklam

Dadalar Tiyatro'da
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nde okuyan 15 öğrenci, bölüm öğretmeni İffet Aksoy Tokgöz önderliğinde dün (Çarşamba) öğlen, Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda tiyatro oyunu sergiledi. “Toplum Dersi” adı altında teknoloji bağımlılığını konu alan ve gönüllü olarak sergilenen oyunu Bozcaada İstiklal İlkokulu ve İstiklal Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri izledi. Yaklaşık 1 saat süren oyun öğrenciler tarafından keyifle izlenirken bazı öğrencilerin ise ilk defa tiyatro izlediği belirtildi.

 

ÇOMÜ Eğitim Fakültesi’nin yanı sıra Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz’ın da desteği ile gerçekleşen oyunun ardından İstiklal Ortaokul Müdürü Emine Arslan, “Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencilerine, hocamız İffet hanıma ve oyunun sergilenmesinde emeği bulunan Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz’a teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız için hem faydalı hem de eğlenceli bir tiyatro oldu.” dedi.




Bu haber 3222 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ