Bugun...


kostasalto

Mustafa Dermanlı'nın ikinci kitabının imza günü gerçekleştirildi
Bozcaada'nın tek dergisini çıkartan ve Birgün Gazetesi'nde sık sık seyahat yazıları yayınlanan Mustafa Dermanlı'nın ikinci kitabı "En Keyifli Rotalarla Türkiye Gezi Notları" kitabıın imza günü, Bozcaada Kitap Fuarı'nda gerçekleştirildi. İmza gününe ilgi yoğundu

Mobil Reklam

Mustafa Dermanlı'nın ikinci kitabının imza günü gerçekleştirildi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada'da adanın tek dergisi Mendirek'i çıkartan Mustafa Dermanlı'nın ikinci kitabı imza günü Bozcaada Kitap Fuarı'nda gerçekleştirildi. İmza gününe ada halkının yanı sıra adada yaşayan sanat ve edebiyat dünyasından önemli kişilerde katıldı. 

Dermanlı, imza gününe katılanlara Omega Yayıncılık tarafından basılan kitabı hakkında zaman zaman bilgi vererek sohbet etti. İmza günü etkinliği 2 saati aşkın sürede son buldu.Türkiye’deki 30 lokasyona dair yazıları derleyen Dermanlı, Bozcaada yazılarına da bu kitapta yer verdi.

Kitap arkasında, “Bu kitap bir gezi rehberi değildir. Bu, her yeri avcunun içi gibi bildiğini, her lezzeti tadıp da gurme olduğunu iddia eden çılgın bir gezginin günlüğü de değildir. Bu, Mustafa Dermanlı’nın gezip gördüğü yerlere ilişkin kaleme aldığı mütevazı gezi notlarından oluşan bir kitaptır. Bazen sokak aralarında kalmış restoranları bizlere anlatır bazense sadece huzura kavuşacağımız, doğanın o temiz kokusunu içimize çekebileceğimiz mekânları… Herkesin bildiği, her daim gitti yerlerin yanı sıra küçük detaylara da düşürür yolunuzu. Kendisinin de dile getirdiği gibi, ‘içindeki gezme mikrobu hâlâ kanlı canlı olan bir adamın tecrübeleri’nden geriye kalanlardır…” notuyla çıkan kitabın ilk imza günü geçen Pazar İstanbul’da olmuştu. 




Bu haber 3256 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ