Bugun...


kostasalto

8 Yılın ardından yeniden hizmete giriyor
Bozcaada Belediyesi’nin kurduğu şirket ile 8 yılın ardından yeniden açılacak Salhane’nin 15-20 Temmuz’da hizmete gireceği açıklandı.

Mobil Reklam

8 Yılın ardından yeniden hizmete giriyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

2007 yazının ardından çeşitli nedenlerle kapatılan Salhane, Bozcaada Belediyesi’nin kurduğu şirket ile yeniden hizmete açılacak. Geçtiğimiz aylarda Başkan Yılmaz’ın Haziran ayına yetişeceği açıklanan Salhane’nin Temmuz ayına hizmete gireceği açıklandı. Konu hakkında Bozcaada Belediye Başkanı Vekili Recep Yalçın, Salhane’nin büyük olasılıkla 15-20 Temmuz tarihleri arasında açılışının yapılacağını ifade etti.

 

Geçtiğimiz yıl ada gençlerinin isteği üzerine eski formatında hizmet vermesi için ihaleye çıkarılan Salhane, yaklaşık 1 ay sonra ihale rakamının adada dengeleri bozabileceği endişesi ile Başkan Yılmaz tarafından iptal edilmişti. Bu yıl ise Başkan Yılmaz’ın önerisi ve ardından belediye meclisinin aldığı karar ile Salhane’nin belediye tarafından işletilmesi kararı alınmıştı.

Bozcaada Belediyesi’nin kurduğu şirket ile işletilecek Salhane’de en az 5 ada genci yaz-kış maaşlı olarak çalışacak. Bu arada Salhane'nin tadilatını ise Salhane'yi ilk olarak hizmete açan Mimar Bülent Sucu tarafından üstlenildi.




Bu haber 6020 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Madrid'li Maria
02-06-2016 22:41:00

Bu habere çok sevindim, El alemin almaması iyi olmuş..Hele mimar Bülent'in önceki dokunuşlarıyla bu güzel mekan hayat bulup 17 seneki o ihtişamlı günlerine geri dönecektir..haberi yayınladığı için de BOZCAADA HABER'e ayrıca teşekkürler.."İyi ki varsınız"

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ