Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da havalar önce ısınıyor sonra...?
Bozcaada’da sıcaklıklar artmaya başlayacak. Poyraz yönünden esen rüzgar şiddetini giderek azaltacak. Cuma gününden itibaren rüzgar yönünü Lodos’a çevirecek ve 20-35 Km/h kuvvetinde esmeye başlayacak. Gemi seferlerinde ise iptal ya da aksama yaşanmayacak.

Mobil Reklam

Bozcaada'da havalar önce ısınıyor sonra...?
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada İskele Sorumlusu Kemal Önal, önümüzdeki 5 gününün hava raporu tahminini açıkladı. Önal’ın Bozcaada Haber’e yaptığı tahmine göre, yarından itibaren sıcaklıklar 8-14 derece artmaya başlayacak. Havanın Çarşamba ve Perşembe günü gökyüzü güneşli olacağını açıklayan Önal, rüzgarın ise Poyraz yönünden 2-20 Km/h kuvvetinde eseceğini belirtti.

Cuma günü rüzgarın yönü Lodos’tan  20-35 Km/h kuvvetinde esmeye başlayacağının altını çizen Önal, Pazar gününe kadar gökyüzünün parçalı bulutlu olduğunu açıkladı.

Önal açıklamanın sonunda ise 7 Şubat Salı gününe dikkat çekti. 7 Şubat Salı akşamı kuvvetli yağmur ve poyraz fırtınası ile birlikte kar yağışı olabileceği konusunda uyarıda bulunan Önal, bu konuda asıl tahminlerin 4 Şubat günü yapılabileceğini ifade etti.




Bu haber 3394 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ