Bugun...


kostasalto

Bozcaada Kitap Fuarı 4.'cü yılında
Bu yıl 4.’sü gerçekleşen Bozcaada Kitap Fuarı, yeniden ada halkının ve misafirlerin hizmetine açıldı.

Mobil Reklam

Bozcaada Kitap Fuarı 4.'cü yılında
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Okulların kapanması ile birlikte yeniden hizmete giren Bozcaada Kitap Fuarı, dün düzenlenen açılış töreni ile yeniden hizmete girdi. Açılış kurdelesini Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz ile birlikte Türkiye’nin halk ozanlarından değerli sanatçı Sadık Gürbüz beraber kesti.

Türkiye’nin en büyük ve en zengin kitap fuarlarından biri olan Bozcaada Kitap Fuarı’nda bu yıl yine her türden binlerce kitap ada halkını ve misafirlerini bekliyor.

YİNE SÜRPRİZ İSİMLER OLACAK

Ayrıca her yıl olduğu gibi, belirlenen tarihlerde birbirinden ünlü yazar, şair ve sanatçılar Bozcaada Kitap Fuarı’nda hayranları ile buluşacak. Okulların açılacağı tarihe kadar sürecek olan fuarda yine geçtiğimiz sene olduğu gibi, adalı sanatçıların da imza günleri gerçekleşecek. İmza günlerine gelecek sanatçıların isimleri ve tarihleri ilerleyen günlerde Bozcaada Haber’de yayınlanacak.

Bu arada Bozcaada Kitap Fuarı’nın yanında çay ve kahve eşliğinde kitaplarınızı okuyabileceğiniz kafe de hizmete girdi. Bunun yanında yüzlerce çeşit plak da satışa sunuluyor.

İLK KONUK HALUK ŞAHİN OLACAK

4.’sü gerçekleştirilen Bozcaada Kitap Fuarı’nın bu yılki ilk konuğu, uzun süredir adada yaşayan ve Türkiye’nin tanınmış gazetecilerinden olan Haluk Şahin olacak. Sezonun ilk imza günü olacak olan etkinlik 6 Temmuz Çarşamba günü saat 19.00’da başlayacak.

Ayrıca Haluk Şahin’in moderatörlüğünde bu yıl Bozcaada Kitap Fuarı’nda haftada bir gün adaya dair sohbet günleri gerçekleşeceği açıklandı. Her hafta adalıların da konuk olacağı programın detayları da önümüzdeki günlerde belli olacak.

 




Bu haber 3898 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ