Bugun...


kostasalto

Adalılar haydi ankete!
Bozcaada Belediyesi, Bozcaada turizmine yön verecek olan "Bozcaada Turizm Planı" için hazırlanan ankete katılımın önemine vurgu yaparak tüm ada sakinlerinin ankete katılmasını ve anket linkini paylaşmasını istedi.

Mobil Reklam

Adalılar haydi ankete!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Bozcaada turizminin geleceğini birlikte planlayalım. Lütfen linke tıklayarak anketimize katılın. Daha çok Bozcaada sakinine ulaşabilmek için sizlerde linki paylaşabilirsiniz." denildi.

İlk anket çalışması ada halkına yönelik olduğu, bir sonraki anketin misafirlere yönelik olacağı ifade edildi. 

Ankete katılmak için >tıklayınız<




Bu haber 4249 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

OSMAN KAYAALP
02-12-2020 22:27:00

ANKET SORULARINDA ,HANGİ SORULAR MEVCUT BİLMİYORUM AMA BUNDAN DOKUZ SENE ÖNCE ŞİMDİKİ YEREL YÖNETİM DEĞİLDE ,GEÇMİŞ YEREL YÖNETİMLER ZAÖANINDA,BÜTÜN YETKİLİ MAKAMLARLA, GÖRÜŞÜLÜP;ONAYLANMIŞ, İMAR KANUNU ONSEKİZ MADDESİ UYGULANARAK ,İMARLI ARSA KONUMU TESCİL EDİLMİŞ, AKABİNDE GARİMENKUL SAHİPLERİ OLARAK DÖNÜMÜNE GÖRE İKİ TAPU VERİLEREK ,UYGULAMAYA GEÇİLMİŞTİR. İKİSENE BİTİMİNDEN SONRA İMAR YASAĞI GETİRELEREK, BEKLEMEYE GEÇİLMİŞTİR. BİZE AİT GAYRİ MENKUL SAHASI İMAR PLANINDA TURİZME DAYALI İMAR SAHASI OLARAK GEÇMEKTEDİR. BÜTÜN YETKİLİ MERCİLER "ÇEVRE ŞEHİRCİLİK MAKAMI DAHİL" YETKİNİN BELEDİYELERDE OLDUĞU SÖYLENMESİNE KARŞIN;GEREK ŞİFAHİ OLARAK VE GEREKSE YAZILI MÜRACATLARIMIZ OLMUŞ, DOKUZ SENE GEÇMESİNE KARŞIN,ŞU ANA KADAR NETİCE ALINAMAMIŞ OLUP;MAĞDURİYET YARATILMIŞTIR. BU SÜRÜNCEMENİN İVEDİLİKLE TELAFİ EDİLMESİNİ ;YETKİLİ MERCİDEN ARZ VE TALEP EDİYORUM. SAYGILARIMLA

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ