Bugun...


kostasalto

Dadaların 23 Nisan coşkusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı bütün ülkede olduğu gibi Bozcaada’da da coşkuyla kutlandı. Saat 10.30’da ilk olarak Çelenk Koyma töreni ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından, Bozcaada İstiklal İlkokulu öğrencilerinin şiir okumaları ve dans gösterileriyle devam etti.

Mobil Reklam

Dadaların 23 Nisan coşkusu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Bozcaada'da coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda ilk olarak Çelenk Koyma töreni ile başlayan tören, saat 10.00'da yine Cumhuriyet Meydanı'nda öğrencilerin gösterileri ile devam etti. Ada halkının ve misafirlerin yoğun katılım gösterdiği resmi kutlama törenine protokol da tam kadro katıldı

.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıdvan Anılmaz günün anlam ve önemini belirten konuşmasında "Tüm dünya çocuklarıyla el ele kutladığımız 23 Nisan Çocuk Bayramı milletimizin çocuklara verdiği değerin en güzel tezahürüdür. Millet olarak çocuklarımızı en kıymetli varlıklar olarak görüyor, onları el üstünde tutuyoruz. En büyük arzumuz çocuklarımıza ve gençlerimize çok daha parlak yarınlar hazırlayabilmektir. İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı, cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor; tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bu müstesna bayramını gönülden tebrik ediyorum” diyerek bütün dünya çocuklarının gününü kutladı.

Ardından Bozcaada İstiklal İlkokulu Ana Sınıfı öğrencilerinin palyaço gösterisiyle başlayan tören, her sınıftan miniklerin çeşitli dans gösterileri ve şiir okumalarıyla devam etti. Gösteriler, protokol ve halk tarafından alkışlarla izlendi. Törenin sonuna yaklaşırken, atletizm ve judo ana spor dallarında il derecesi alan Bozcaada İstiklal İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri kürsüye davet edildi. Sporculara ödülleri Bozcaada İlçe Kaymakamı İbrahim Gültekin tarafından takdim edildi.

 

 

 

 




Bu haber 2916 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ