Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da bayramda denetimler arttı
İlçe Jandarma ekipleri, 9 günlük bayram tatilinin başlaması ile denetimleri arttırdı. Güvenlik nedeni ile kimlik kontrollerinin de yapıldığı denetimlerde sürücülere aşırı hız konusunda uyarı yapıldı.

Mobil Reklam

Bozcaada'da bayramda denetimler arttı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

9 günlük bayram tatilinin başlaması ile Bozcaada’da denetimler arttırıldı. İlçe Jandarma ekipleri, daha güvenli bir bayram tatili geçirilmesi için bugün akşam Ayazma yolunda araçları durdurarak kimlik kontrolünde bulundu. Kimlik kontrolünün yanı sıra Jandarma sürücülere, hız yapmamaları konusunda uyarıda bulundu.

DENETİMLER DAHA DA ARTACAK

Edindiğimiz bilgilere göre bayram süresince il dışından gelecek Jandarma Trafik ekipleri, hız konusunda da denetimlerde bulunacak. Yetkililer merkez dışında araçların hız kurallarına uymaları ve özellikle kasksız motor kullanmamaları konusunda uyarıyor.

Edindiğimiz bir diğer bilgiye göre hem 9 günlük bayram tatilinde hem de önümüzdeki yaz sezonunda radar uygulamaları sıklaştırılacak.

Bu arada geçtiğimiz günlerde Kumkuyu mevkiinde yaşanan trafik kazasının ardından Bozcaada Haber ve bölgedeki işletmeler,  her yaz sık sık kazaların yaşandığı bölgede bir türlü önlem alınmadığı için yetkilileri uyarmıştı. Ardından Kaymakam Abbas Yeşilkuş devreye girip Karayolları’nı uyararak Kumkuyu mevkiinden petrol ofisinin bulunduğu yola kadar aralıklarla kasis yapılmasını sağlamıştı.

Son olarak alınan bu önlemlere 50 km hız uyarısı bulunan levhalar eklendi. Önümüzdeki yaz ise bu özellikle bu bölgede sık sık radar uygulamasının yapılacağı ifade ediliyor.




Bu haber 3179 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ