Bugun...


kostasalto

Bozcaada Sahil Güvenlik, kaçak avcılara geçit vermedi!
Bozcaada Sahil Güvenlik ekipleri Bozcaada’da yasa dışı “Deniz Hıyarı” adı verilen deniz ürünü avlayan iki kişiyi adadan ayrılmak üzereyken iskele üzerinde yakaladı. Ekipler yakaladıkları iki kişiye cezai işlem uygularken av malzemelerine ve ürünlere de el koydu.

Mobil Reklam

Bozcaada Sahil Güvenlik, kaçak avcılara geçit vermedi!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Sahil Güvenlik ekipleri Bozcaada’da yasa dışı “Deniz Hıyarı” adı verilen deniz ürünü avlayan iki kişiyi adadan ayrılmak üzereyken iskele üzerinde yakaladı. Ekipler yakaladıkları iki kişiye cezai işlem uygularken av malzemelerine ve ürünlere de  el koydu.

Olay dün akşam feribotu saatine yakın gerçekleşti. İddialara göre Bozcaada’ya “Deniz Hıyarı” adı verilen deniz ürünlerini  kaçak olarak avlayan iki kişi, adadan ayrılmak üzere araçları ile iskeleye geldi. Bu sırada araçtan su damladığını ve deniz ürünü koktuğunu fark eden bir kişi şüphelenerek durumu Bozcaada Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bildirdi. İhbarı değerlendiren Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ise kısa bir takip ve izleme sonrasında iskele üzerine iki kaçakçıya operasyon düzenledi. Düzenlenen oprerasyon sonucunda araçtan kovalarca “Deniz Hıyarı” bulundu.  Ekipler araçta buldukları av malzemelerine ve yakalanan ürünlere el koyarken iki kişiye toplamda 4 bin TL’ye yakın para cezası kesti.

Elde edilen Deniz Hıyarları ise ekipler tarafından tekardan denize bırakıldı.

Bozcaada’da 2014 yılında Tayvan’a ihracatını yapmak üzere yasa dışı 16 varil Deniz Hıyarı avlayan biri Tayvanlı, diğeri Rus toplamda 3 kişiyi suçüstü yakalamıştı.

 

Bozcaada'da kaçakçılığa geçit yok

 




Bu haber 3874 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ