Bugun...


kostasalto

Bozcaada 25. EMITT'te tanıtılıyor
Bozcaada, 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda(EMITT) tanıtılıyor. Her sene olduğu gibi fuarda yine Bozcaada standına ilgi çok.

Mobil Reklam

Bozcaada 25. EMITT'te tanıtılıyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada her sene olduğu gibi yine dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtılıyor.  09-12 Şubat tarihleri arasında açık kalacak olan fuara bu yıl Çanakkale ile birlikte katılan Bozcaada’nın standına ilgi yine çok olduğu belirtildi.

Bu yıl 25’ncisi düzenlenen fuarla ilgili yapılan açıklamada, “Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, dünyanın en büyük beş turizm fuarında  3 nolu salonda, Çanakkale içerisindeki Bozcaada standında Bozcaada Kaymakamlığı koordinasyonunda Bozcaada Belediyesi ve Bozcaada Turizm İşletmecileri  Derneği olarak katılım sağladık. Yerel ürünlerin ve Bozcaada’nın tanıtıldığı standa ilgi büyüktü.” denildi.

İstanbul’da yaşayan adalıların ve ada sevdalılarının  da ziyaret ettiği Bozcaada standında adanın yerel ürünleri tanıtılırken, adanın bakir ve doğal yapısı ise öne çıkartılıyor.

Standa   Adalet ve Kalkınma Partisi  Çanakkale Milletvekili Julide İskenderoğlu,Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu (ekibi ile birlikte) gibi isimlerin yanı sıra Hüseyin Baraner gibi turizm duayenleri de ziyaret etti.

Öte yandan Bozcaada, 23 ve 24’ncü EMITT’e Bozcaada Kaymakamlığı olarak bağımsız - daha büyük stantla katılmış ve fuardan 2 kez ödülle dönmüştü.


Bozcaada EMITT'ten yine ödülle dönüyor

EMITT'te Bozcaada'ya yoğun ilgi!

Bozcaada EMITT 2019'dan ödülle döndü

Fuarın yıldızı Bozcaada: İlk gün 5 bin kişi ziyaret etti!..

Özel stantla katılacağımız EMITT başlıyor


 




Bu haber 2110 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ