Bugun...


kostasalto

Nepall Outdoor Bozcaada'da!
Çanakkale'nin en beğenilen deniz ve kamp ürünlerinin adresi Nepall Outdoor artık Bozcaada'da hizmete başladı.

Mobil Reklam

Nepall Outdoor Bozcaada'da!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Çanakkale'de birbirinden güzel ve kaliteli marka ürünleri öne çıkan Nepall Outdoor’un bir şubesi de artık Bozcaada'da hizmet açıldı. Her yaştan hem adalılar hem de tatilciler için şort, tişört, mayo, bikini, sandalet gibi daha birçok  deniz ürünü ve kamp malzemeleri  için Nepal'i mutlaka ziyaret edebilirsiniz.

Kaliteli markalar ile çalışan ve 7 yıldır Çanakkale 17 Burada Alışveriş Merkezi'nde hizmet veren Nepall Outdoor artık Bozcaada'da. 

Adanın en güzel sokakların birinde, müze sokağında sezona başlayan Nepall'de en iyi marka deniz ve kamp ürünleri şimdiden adalılar ve tatilcilerin tercihi oldu.

QUIKSILVER, SALAMONn, CATCH, MEDUSE gibi yaklaşık 15 en beğenilen markalar ile özellikle gençlerin çok beğendiği tarzlar için artık Çanakkale'ye deği, Nepall Outdoor Bozcaada şubesini ziyaret etmeniz yeterli.

Şort, tişört, terlik, sandalet gibi yazlık deniz ürünleri ve kamp ürünleri için Nepall'i sosyal medyadan takip edin @Nepall_Bozcaada hesabını takibe alın.

İşte Nepall Bozcaada Şubesi'nde bulunan markalar:

 QUIKSILVER -ROXY-SALOMON-JACK WOLFSKIN-BILLABONG-MERRELL-DC SHOES-CATCH-BENETTON -JOHN FRANK-STANLEY-MEDUSE-BIRKENSTOK-LIZARD_NURGAZ-LEDLENSER-CROCS-DOLOMİTE




Bu haber 1451 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ