Bugun...


kostasalto

Ayazma yoluna aşırı hıza...
Ayazma yolu Kumkuyu mevkiinde son yıllarda gerçekleşen trafik kazalarının ardından Karayolları Genel Müdürlüğü, araçların yavaşlaması için bazı noktalara kasis koydu. Karayolları Genel Müdürlüğü’ne uyarıyı ise Kaymakam Abbas Yeşilkuş tarafından yapıldığı öğrenildi.

Mobil Reklam

Ayazma yoluna aşırı hıza...
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Son olarak geçtiğimiz günlerde Ayazma yolu Kumkuyu mevkiinde bir minibüs ile bir otomobilin çarpışmasında otomobilde bulunan 5 kişi kazayı şans eseri hafif şekilde atlatmıştı. Ancak son yıllarda Kumkuyu mevkiinde sık sık yaşanan trafik kazalarının ardından bölgedeki işletmeler, yetkililerin hiçbir önlem almadığını ifade ederek tepkilerini dile getiriyorlardı. 

Ayrıca aşırı hız konusunda en çok şikayet ise bazı adalı minibüs ve taksicilere yönelik olduğu belirtiliyor.

ÖNCE TABELA SONRA KASİS

Ayazma yolunda son yaşanan trafik kazasının ardından Kaymakam Abbas Yeşilkuş’un Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bu konuda yaşanan sıkıntıyı aktardığı öğrenildi. Kaymakam Yeşilkuş’un Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bu konuda yaz bitmeden şimdilik geçici de olsa bir önlem alınması gerektiğini belirttiği öğrenildi. Edindiğimiz bilgilere göre yetkililer, önümüzdeki yaz bu konuda daha caydırıcı önlemler alacak.

Kumkuyu mevkiinde bir minibüs ile bir otomobil çarpıştı

Yaralı genç 25 dakika ambulans bekledi




Bu haber 4038 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

ismail
09-09-2016 00:40:00

Ada trafiği konusunda toptan çuvallamış, denetimsizlik ve başıboşluk hakim. Geçen minibüsle ayazmaya giderken hız, hatalı sollama gibi herşeye tanık olduk, taksiye binsek aynı. Özel araçlarda da aynı sorun var sadece ticarilerde değil ve sadece adanın araçları değil tatilcilerde aynı. Şehir içi trafiğide aynı, 20 eylül caddesinde, çevre yolunda araçların hızından çocukların elini bırakamıyoruz. Diğer tarafta merkezin araç trafiğine kapalı olmasından sebep insanlarımız çözüm olarak peydahladığı tuhaf araçlar geziyor sokaklarda, çıkardıkları sesten yatağımızdan fırlıyoruz.. Ki asıl sorun motosikletlerin egzost sesi.. Yani nasıl söylemek lazım bilemiyorum ama bu işin kanunu yok mu? O tuhaf araçlar trafikte gezebilir mi? o egzost sesleri kontrol edilemez mi? Şehir içi - dışı hız limiti konulamaz mı? Denetlenemez mi? Buradaki polislerin görevi sadece işletmeleri dizayn etmek mi? Bu kadar mı zor hızı görmek sesi duymak?

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ