Bugun...


kostasalto

Bozcaada yeniden kırtasiye hizmetine kavuşuyor
Bozcaada Kaymakamlığı'nın kırtasiye ihalesini aylık 1605 TL'ye Emine Eroğlu kazandı.

Mobil Reklam

Bozcaada yeniden kırtasiye hizmetine kavuşuyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Kaymakamlığı, bugün (29 Ocak Pazartesi) bünyesinde bulunan 14 metrekarelik iş yerini kırtasiye amaçlı olarak ihale etti. Alaybey Mahallesi, Cumhuriyet Meydanı’na bulunan iş yerinin ihalesi saat 13.40'da Bozcaada Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. 

Adada bulunan Eğitim-Öğretim kurumlarının ihtiyacı olan her türlü kırtasiye ürünlerinin satışı amacıyla gerçekleştirilen ihaleye 4 kişi katıldı. 13,87 m2’lik dükkan için aylık 250 TL’den başlayan ihaleyi 1605 TL'ye Emine Eroğlu kazandı.

Bozcaada'da uzun bir süredir kırtasiye ve kırtasiye ürünlerini satan bir iş yeri yoktu. Adalılar ve konuklar özellikle kış aylarında fotokopi hizmeti verecek bir iş yerinin olmaması nedeniyle belediye ve kaymakamlık gibi kurumlardan işlerini halletmeye çalışıyordu. Bozcaada Kaymakamlığı ise hem öğrencileri hem de adalıları kırtasiye ve fotokopi gibi hizmetinden mahrum etmemek için cephesi Bozcaada İstiklal İlkokulu'na bakan ve yıllarca atıl durumda olan dükkanı sadece kırtasiye amaçlı olarak ihaleye çıkardı.




Bu haber 4094 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Öngün Sanlı
30-01-2018 21:10:00

Hayırlı olsun. Akarsu'ların şimdiki dükkanı bildiğim kadarı ile o amaçla kiralanmıştı. Bir ara fotokopi makinası vardı orada. Şimdi hediyelik eşyacı oldu :( Adalıların ihtiyaçlarına yönelik iş yapılması amacıyla ihale açılması güzel. Umarım amacından sapmaz. . Tuhafiye malzemeleri satan bir dükkana da ihtiyaç var. Çengelli iğne için bile 15 gün beklediğim oldu, bir hafta pazar kurulamayınca....

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ