Bugun...


kostasalto

Bozcaada Kaymakamlığı'ndan üreticiye destek
Bozcaada Kaymakamlığı, koronavirüs nedeniyle adamızda tarımda verimliliğin azalmaması, adamız tarımının sekteye uğramaması ve geliştirilmesi için İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün desteği ile toplamda 260 üreticiye yaklaşık 45 bin sebze fidesi dağıttı.

Mobil Reklam

Bozcaada Kaymakamlığı'ndan üreticiye destek
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin'in bizzat çalışması ile gerçekleştirilen etkinlikte bugün  260 üreticiye yaklaşık 45 bin sebze fidesi dağıtıldı. Koronavirüs etkisi nedeniyle adamızda tarımın sekteye uğraraması ve geliştirilmesi adına gerçekleştirilen projeye adalı üreticiler büyük ilgi gösterdi. 

"Koronavirüs tedbirleri kapsamında adamızda pazar kurulamadığından, bu sene sebze fidesi temininde güçlük yaşanmaması için, nisan ayının ilk iki haftası boyunca üreticilerden gelen talepler doğrultusunda girişimlerde bulunan Bozcaada İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, sebze fidelerini adamıza getirerek büyük bir hizmette bulunmuştur." diye konuşan Kaymakam Gültekin, bugün gerçekleşen dağıtımı da kendisi yönetti.

Kaymakam Gültekin dağıtımın ardından projede görev alan görevlilere teker teker teşekkür ettikten sonra "Güzel ve önemli bir  iş çıkarttınız, sebze ve fidelerinin bereketli olması diliyorum" dedi. 




Bu haber 3630 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ