Bugun...


kostasalto

Sinem Tabak'tan belediyeye sitemkar açıklama
AKP Bozcaada İlçe Başkanı Sinem Tabak, Bozcaada Belediyesi’nin önceki gün “"Bozcaada İçme Suyu Kesin Projesi" için “Her şey çok güzel gidiyor” diyerek yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. Tabak, açıklamada hiçbir şekilde “SUKAP projesinin en büyük destekçisi olan, ve SUKAP kapsamında 18 milyon liranın yüzde 50’si hibe olarak verilmesine rağmen Sayın Grup Başkan Vekilimiz Bülent Turan ve Ak Parti ailesinin adının geçmemesi şaşırtmasa da üzmüştür” dedi.

Mobil Reklam

Sinem Tabak'tan belediyeye sitemkar açıklama
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Belediyesi, önceki gün yaptığı paylaşım ile “Bozcaada İçme Suyu Kesin Projesi”nin devam ettiğine yönelik belediyenin sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

Her şey çok güzel gidiyor” şeklinde yapılan açıklama ile projede gelinen noktayı ve projenin ada halkını mağdur etmeden 2022 Haziran’a kadar tamamlanacağı belirtilen açıklamaya Adalet ve Kalkınma Partisi Bozcaada İlçe Başkanı Sinem Tabak, Ak Parti İlçe Başkanlığı ve yönetimi adına sitemkar bir açıklama ile cevap verdi.

Tabak yaptığı açıklamada, belediyenin AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale AKP Milletvekili Bülent Turan ve partilerinin adının geçmemesini eleştirdi.

Tabak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bozcaada’da geçtiğimiz günlerde yapımına başlanan “SUKAP İçme Suyu Projesi” için Bozcaada Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, SUKAP projesinin en büyük destekçisi ve takipçisi olarak sayın Grup Başkan Vekilimiz Bülent Turan ve Ak Parti ailesinin hiçbir şekilde adının geçmemesi bizi şaşırtmadı ancak üzmüştür.

Proje bedeli olan 18 milyon Tl’nin yüzde 50’si SUKAP kapsamında hibe olarak verilmiş olmasına rağmen açıklamada sayın Grup Başkan Vekilimiz Bülent Turan ve Ak Parti yok sayılıp es geçilmemeliydi.

Her şeye rağmen bizler Ak Parti ailesi olarak Bozcaada’mızın yararına yapılacak olan her türlü proje için desteklerimizi ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bozcaada Belediyesi: Her şey güzel gidiyor

Bozcaada İçme Suyu Kesin Projesi Yapım İhalesi Yapılıyor..

 




Bu haber 4573 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ