Bugun...


kostasalto

Bozcaadalılar Lütfü Tınç’ın imza gününde bir araya geldi
Kırkambar Bozcaada isimli kitabı çıkan Lütfü Tınç’ın dün Kasaba Aral’da gerçekleşen imza günü ve söyleşi etkinliğinde adalılar bir araya geldi. Etkinliğe Kaymakam Çelik ve Başkan Yılmaz da katıldı.

Mobil Reklam

Bozcaadalılar Lütfü Tınç’ın imza gününde bir araya geldi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Lütfü Tınç’ın Bozcaada Mendirek Yayınları’ndan çıkan Kırkambar Bozcaada kitabının imza etkinliği Kasaba Aral’da gerçekleşti. Lütfü Tınç imza etkinliğinde yaptığı konuşmadı kitabı yayına hazırlayan Mustafa Dermanlı’ya, kitapta adı geçen kişilere ve etkinliğe katılanlara teşekkürlerini sunduktan sonra, “Geçmiş unutuluyor, o kadar hızlı değişiyor ki birçok şey, geçmiş zaman adetleri, eski yaşantı tarzları kenarı itiliyor. Bazı yazarlar bunların unutulmasını istememişti. Bu benim için öğreticiydi.” dedi.

İlgi gören imza ve söyleşi etkinliğine Bozcaada Kaymakamı Bahar Kaya Çelik ve Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz da katıldı.

Kırkambar Bozcaada 1995-2015 yılları arasında yazarın Bozcaada günlüklerini derlemesiyle ortaya çıkarıldı. Kırkambar Bozcaada’ya adada Kitap Fuarı’ndan ulaşılabileceği gibi, yayınevinden resmi satış sitesi www.egebakkaliyesi.com sitesinden ulaşılabilir. Ayrıca birçok internet ve sabit kitapçıda da kitap yer almaya başladı.

Lütfü Tınç’ın imza etkinliğinde yaptığı konuşmayı aşağıdaki linki tıklayarak dinleyebilirsiniz: Tıklayınız

 




Bu haber 1637 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ