Bugun...


kostasalto

Bozcaada "14 Mart Tıp Bayramı" kutlandı
Bozcaada’da “14 Mart Tıp Bayramı” kutlandı. Adalılar, yönetim ve siyasiler Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek sağlık emekçilerinin bayramını kutladı. Siyasi partilerden ise adamız sağlık çalışanlarını bayramını kutlayan tek parti AKP oldu.

Mobil Reklam

Bozcaada "14 Mart Tıp Bayramı" kutlandı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Ülkemizde modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen “14 Mart Tıp Bayramı” dolayısıyla yönetim, adalılar, esnaf ve siyasiler Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek adamız sağlık emekçilerinin bayramını kutladı.

Bozcaada Kaymakamı Bahar Kaya Çelik Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi’ne giderek sağlık emekçileri ile bir araya geldi. Sağlık çalışanlarına pasta sürprizi yapan Kaymakam Çelik, tek tek tüm sağlık personelinin bayramını kutladı.

Aynı şekilde kendisi ve eşi de doktor olan Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek tek tek sağlık emekçilerinin bayramını kutladı.

Öte yandan adalılar ve bazı adalı esnaflar da Bozcaada’da görev yapan sağlık emekçilerinin bayramını unutmadı. 

Bozcaada’da siyasi partilerden ise sadece Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe teşkilatı Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi’ne ziyaret etti. AKP İlçe Başkanı Sinem Tabak sağlık çalışanlarının bayramını hem pasta hem de çiçek ile kutladı.

Bozcaada Haber olarak başta adamız sağlık çalışanları olmak üzere tüm sağlık emekçilerinin “14 Mart Tıp Bayramı”nı kutluyoruz.




Bu haber 1751 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ