Bugun...


kostasalto

Bozcaada’nın yeni mekânı Krasi göz dolduruyor
Ada merkezinde üç hafta önce hizmete başlayan Krasi, şarküteri ürünleri, şarap çeşitleri ve hazırladığı özel gün batımı paketleriyle hizmet vermeye başladı.

Mobil Reklam

Bozcaada’nın yeni mekânı Krasi göz dolduruyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Birçok şarabın, onlarca çeşit peynirin yanı sıra sandviç çeşitleriyle de müşterilerine hizmet sunan “Krasi” 25 Haziran tarihinde Bozcaada’da açıldı. Hizmet vermeye başladığı ilk günden itibaren ilgi gören işletmenin açılışına ve sonrasında da ziyaretine tanınan birçok isim katıldı.

Yan yana iki ayrı dükkândan oluşan işletmede bir dükkânda sadece onlarca çeşit şarabın tadımı gerçekleşiyor. Beyazdan kırmızıya, şarabın özellikleri de anlatılarak gelen misafirlere bilgiler veriliyor. Raflardaki şarapların neredeyse tamamı ada şaraplarından oluşuyor.

 

Diğer dükkân ise Bozcaada’nın en özel ritüellerinden biri olan Polente Burnu’nda güneşi batırmaya gidenler için lezzetli bir günbatımı paketi hazırlamasının yanında, sandviç çeşitleri de sunuyor.

 

Onlarca peynir, et ve şarküteri ürünleri ile hem karnınızı doyuracak hızlı çözümler için, hem de leziz tatlar ile şarabını yudumlayıp adanın tadını çıkartmak için “Krasi” hazır.

Krasi bu arada Rumca “şarap” anlamına geliyor. Adanın en önemli değeri olan bağcılık ve bağcılıkla özdeşleşen birçok ürün arasında önemli bir yer tutan şarap da binlerce yıldır. Bozcaada’yla birlikte anılıyor. Adaya has Çavuş üzümü geçen yıllarda tescillenmiş en özel üzümlerden biri olurken, Vasilaki (beyaz), Kuntra ve Karalahna da diğer yerli üzümler arasında yer alıyor. Adada bu yerli çeşitler haricinde onlarca çeşit üzüm yetiştiriliyor ve bunların bir kısmı şarap yapılıyor. Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz ise bunların başında yer alıyor.

Krasi’nin lezzetlerinin tadına bakmak, şarap tadımı yaparak damak tadınıza uyan şarabı denemek için Çınar Çarşı Caddesi üzerinde bulunan işletmeyi ziyaret edebilirsiniz.

Krasi’nin sosyal medya hesabını takip edebilirsiniz: www.intagram.com/krasibozcaada

 
 
 
 



Bu haber 3737 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ