Bugun...


kostasalto

Önal'dan 4 günlük hava raporu
Gestaş Bozcaada İskele Sorumlusu Kemal Önal, 4 günlük hava durumu tahminini açıkladı. Önal, 2017'nin son günü ve 2018'in ilk günü için müjdeli haberi verdi.

Mobil Reklam

Önal'dan 4 günlük hava raporu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

GESTAŞ Bozcaada İskele Sorumlusu Kemal Önal, önümüzdeki 4 gün için hava durumu tahminini açıkladı. İşte Önal'ın tahmini:

29 Aralık Cuma

Bu geceden itibaren başlayan yağış 30 Aralık Cumartesi gece geç saatlere kadar devam edecek. Cuma sabah ve Cumartesi saat 15.00 saatleri arasında aşırı sağanak şeklinde olacak yağış karşısında gerekli tüm önlemleri alınız.

Sabah 7-9 kuvvetinde esecek lodos fırtınası nedeniyle sabah ilk seferler karşılıklı iptal olabilir. Fakat öğle saatlerine doğru lodosun etkisi azalacak. Gökyüzü ise kapalı, sıcaklık 13 derece olacak.

30 Aralık Cumartesi

Cumartesi ise gün boyu gökyüzü kapalı olacak. Saat 15.00 sularında ise rüzgarın yönü Poyraz'a dönecek. Sıcaklık ise 8 dereceye kadar düşecek. Cumartesi akşam poyraz 6-7 kuvvetinde esecek olsa da seferlerde aksama yaşanması beklenilmiyor.

31 Aralık Pazar

Pazar günü gökyüzünü kaplayan bulutlar giderek güneşli bir gün geçireceğiz. Sıcaklık ise 9-10 derece olacak. Poyraz yönünden esmeye devam edecek rüzgar sabah saatlerinde 5-6 kuvvetinde olsa da öğlen 2-4 kuvvetine kadar düşecek.

1 Ocak Pazartesi

Bozcaadalılar 2018'in ilk gününe palpa liman (denizin çarşaf gibi olması) bir havayla karşılaşacaklar. Gökyüzü güneşli, sıcaklık ise 10-12 derecelerde olacak.

Yeni yılda herkese bol güneşli ışıl ışıl günler diliyorum. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Pruvanız neta olsun.




Bu haber 4482 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ