Bugun...


kostasalto

GESTAŞ'tan iftar daveti
GESTAŞ, 21 Haziran Salı günü filosuna yeni kattığı "Mavi Körfez" adlı gemide ada halkına iftar yemeği verecek.

Mobil Reklam

GESTAŞ'tan iftar daveti
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Kaymakamlığı'nın girişimleri ile GESTAŞ, filosuna yeni kattığı 2 yaşındaki "Mavi Körfez" adlı gemide ada halkına iftar yemeği verecek.

GESTAŞ yaptığı açıklamada, "21 Haziran Salı Günü tüm Adalıları iftara davet ediyor. Yaz döneminde iki gemiyle Ada seferleri düzenleyen GESTAŞ’ın Bozcaada hattında kullanılmak üzere filosuna kattığı yeni gemisinin açılışı niteliğini de taşıyacak iftar yemeğine mülki amirler, kurum ve daire amirleri ve tüm Bozcaada halkı davetlidir. İftar yemeği, GESTAŞ’ın Geyikli-Bozcaada hattında hizmet vereceği ‘Mavi Körfez’ adlı gemisinde gerçekleşecek, davetliler farklı bir ortamda, deniz üzerinde iftar yapma fırsatı bulacak."dedi.




Bu haber 3406 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR
3 Yorum

ada keçisi
20-06-2016 01:01:00

Gestaş'ın yaptıkları sabır sınırını aşmaya başladı. Ada turizminden nemalandıkça esas hizmet vermek zorunda olduğu ada halkını çoktan ikinci plana itmiş durumda uzun zamandır; şimdi yaz sezonunda kendisinden bekleneni de ısrarla yapmamaktadır. Gestaş'ın işi iftar vermek mi yoksa güvenli, düzenli ve sorumlu bi şekilde hizmet vermek midir?

yunus emre
18-06-2016 15:14:00

çok iyi olmuş bu mubarek ayda insanları düşünmeniz bir harika.bir geyiklili olarak gestaşı tebrik ediyorum.rnbu uygulamalar kazandırır insanı kazanadırır teşekkürler gestaş.

Ada nalı
17-06-2016 17:51:00

İftar yerine değer versin.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ