Bugun...


kostasalto

Bozcaadaspor galibiyeti son dakikalarda kaybetti
Sezonun ikinci yarısına iyi başlayan ancak hakem hatalarına isyan eden Bozcaadaspor, bugün ligin iddialı takımlarından olan Bandırma Etispor’a konuk oldu. Tartışmalı bol pozisyonun olduğu mücadeleyi 1-1 tamamlayan Bozcaadaspor’da Teknik Direktör Sefa Davarcı karşılaşmanın hakemini rakip takımın 12. adamı olarak gördüğünü belirterek tepki gösterdi.

Mobil Reklam

Bozcaadaspor galibiyeti son dakikalarda kaybetti
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaadaspor BAL’da sezonun ikinci yarısına 2 galibiyet ve 2 beraberlikle ilk yarıya nazaran çok daha iyi başladı. Sezonun ikinci devresinin ilk maçında 28 puanla ligde 2’nci sırada yer alan Yalovaspor’u 3-0 mağlup eden, geçen hafta ise evinde ligde 15 puanla 5’nci sırada yer alan Altınova Belediyespor’la evinde 1-1 berabere kalan Bozcaadaspor, bugün ise deplasmanda 13 puanı bulunan Bandırma Etispor’a konuk oldu.

25 dakikada stoperimiz Hüseyin Akça’nın golü ile 1-0 öne geçen Bozcaadaspr 88’de yediği golle mücadeleden 1 puanla ayrıldı. Bol mücadelenin olduğu, ancak yine hakem hatalarının öne çıktığı mücadelede kalecimiz 1 penaltı kurtarırken Bozcaadaspor ise verilmeyen penaltı nedeniyle isyan etti.

Geçen hafta Altınova Belediyespor’la yaptığı mücadeleden sonra Bozcaadaspor Sportif Direktörü Oktay Işın’ın hakemlere yönelik tepkisinin ardından Bozcaada Haber siyah beyazlı temsilcimizin teknik patronu Sefa Davarcı ile konuştu.

Hem bugünkü karşılaşma hem de hakem hataları ile ilgili görüşlerini açıklayan Sefa hoca şu açıklamada bulundu:

“Bu maça iyi başladık. İlk 20-25 dakika rakibe pozisyon vermeden iyi futbolumuz vardı.

26’ncı dakikada stoperimiz Hüseyin Akça bu sezon 4. golünü attı. Stoper oynamasına rağmen çok iyi katkı sağlıyor oyuna. 1-0 öne geçtikten sonra oyun daha ortada olmaya başlasa da yine en az 3-4 gol pozisyonuna girdik. Hele Volkan’a uzun atılan bir top vardı, Volkan topa vuracakken düdük çalındı ki neden düdük çalındığını anlamadık, herhangi bir açıklama da olmadı. Bu pozisyonun sonucunda da 1-0 önde iken, rakip futbolcu eli ile kaleci gibi uzanıp yerdeki topa müdahale etti. Dikkat ederseniz resmen kaleci gibi. İtiraz ettik ama hiç fark etmedi.

 

Penaltı kurtarışı

İkinci yarıya ise daha dikkatli başladık. Hakem ikinci yarıda ise bize karşı inanılmaz, sanki bize karşı sunulmuş 12. adam gibiydi. İnanın bize top oynatmadı. Bazı teke tek kaldığımız avantajlı pozisyonlarımızı da kesti. Hatta bize vermediği penaltının yanında hoca, öncesinde faul olan ve kesinlikle futbolcumuzun hatası olmadığı halde karşı tarafın seyircinin etkisi ile aleyhimize penaltı verdi.  Neyse ki kalecimiz Cihangir 68. dakikada penaltıyı kurtardı.  Daha sonra maç ortada giderken 88’inci dakikada hakemin -ki bunun da videosu var- bir faul ile normal 9 metre 15 cm yerine en az diyorum 12-13 metre baraj yaptırdı ve 88’de maç 1-0 oldu. Sonra tabii bizim Volkan ile kaçırdığımız bir gol vardı artı 5’te. Yani normalde 1 puan altın değerinde ama 3 puanı kaçırmak tabii ki bizi çok üzdü.

Bunun paralelinde gerçekten de artık Bozcaada isminden midir, nedir anlamıyorum ben nasıl bir tavır var? Sezonun başından beri hep aynı şekilde. Sezonun ilk yarısında en az 3-4 golümüz verilmedi, en az da 4-5 penaltımız verilmedi. Düşünün şu ana kadar hâlâ bize bir penaltı verilmedi. 12 maçta düşünün...”

Bozcaadaspor'un penaltı beklediği pozisyon

Bozcaada Haber Sefa hocaya hakem hatalarının sebebine ilişkin yorumunu da sordu. Sefa hoca ise bu soruya şu yanıtı verdi:

“Bizim grup gerçekten sert bir grup, çok iyi bir gruba düştük. Ama buna rağmen sağ olsunlar Osman hocamız, Ümit, Orhan hoca vs sportif direktörümüz genç bir takım kurduk. Yaş ortalamamız 20-21. Evet biz bizden en az 3-4 kat maliyetli takımlara oynuyoruz fakat 2 hafta önce ligin üçüncüsü Yalovaspor’u 3-0 yendik. Çünkü hakem maçı ortada yönetti. Ben her hakemi suçlamak istemiyorum ama lütfen maçları taraf tutmadan ortada yönetebilsin. Fakat genel olarak soracak olursanız genç hakemler gönderiliyor ve bu kadar emek ve para harcanan ligde o genç hakemleri tecrübesiz ve yetersiz görüyorum.  

Biz Bozcaada’ya ve Bozcaadaspor’a yakışır en iyi futbolumuzu oynamak istiyoruz. Futbolcularımız genç yaşlarına rağmen yüreğini ortaya koyarak oynuyor. Sezonun ikinci yarısına da baktığımızda 2 galibiyet 2 beraberlik kötü değil. Önümüzdeki maçta lideri konuk edeceğiz. Biz kimseden çekinmiyoruz. Liderden de 3 puan almayı istiyoruz. Çünkü futbolcularımız herkes elinden gelenin en iyisini yapmayı istiyor ve bunun için çalışıyor. İnşallah liderden 3 puan alarak taraftarımızı sevindirmek istiyoruz.”

 




Bu haber 1728 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ