Bugun...


kostasalto

Mehmet Alkan hocayı kaybettik!
Uzun yıllar Bozcaada’da görev yapan ve hem adalılar ile hem de öğrencileri ile gönül bağını hiç koparmayan Çanakkale Ali Haydar Önder Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Alkan, bugün (5 Mart Cumartesi) kalp krizi sonucu 51 yaşında vefat etti. Mehmet Alkan hocanın ani vefatı eğitim camiasını yasa boğarken, Çanakkaleliler ve adalılar sosyal medyada baş sağlığı ve taziye mesajları paylaştı.

Mobil Reklam

Mehmet Alkan hocayı kaybettik!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Uzun yıllar Bozcaada’da hem öğretmen hem de müdür olarak görev yapan, öğrencilerin haricinde adalıların da çok sevdiği bir eğitimci olan Çanakkale Ali Haydar Önder Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Alkan, bugün kalp krizi sonucu 51 yaşında vefat etti.

Mehmet Alkan hocanın vefatı başta eğitim camiası olmak üzere, Çanakkale ve ada halkını da derinden üzdü. Alkan’ın cenazesi yarın  (6 Mart Pazar) 15.30 okulun önündeki törenin ardından, ikindi namazına müteakip Şehitler Cami’nden kaldırılacak. 

 Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğü ise yayınladığı taziye mesajında; “Ali Haydar Önder Anadolu Lisesi Müdürümüz Mehmet ALKAN vefat etmiştir. Yarın (6 Mart 2022 Pazar) 15.30'da Ali Haydar Önder Anadolu Lisesinde gerçekleşecek cenaze töreninin ardından Merhum Okul Müdürümüz Mehmet ALKAN, ikindi namazına müteakip Şehitler Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir. Merhuma Yüce Allah'tan rahmet, eğitim camiamıza ve yakınlarına başsağlığı ile sabırlar dileriz” notu düşüldü. 

Bozcaada Haber olarak Mehmet hocamıza rahmet, başta ailesinin ve eğitim camiasına baş sağlığı diliyoruz.




Bu haber 3639 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ