Bugun...


kostasalto

Bozcaada Cumhuriyetin 94'üncü yıl dönümünü kutlayacak
Bozcaada'da Cumhuriyetin kuruluşunun 94'üncü yıl dönümü programı, bugün (Cumartesi) 13.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başladı. Yarın ise saat 10.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda kutlama programı gerçekleşecek. Kutlamalar Bozcaada Belediyesi'nin saat 19.00'da Jandarma Çeşmesi önünde düzenleyeceği fener alayı ile son bulacak.

Mobil Reklam

Bozcaada Cumhuriyetin 94'üncü yıl dönümünü kutlayacak
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada'da Cumhuriyetin kuruluşunun 94'üncü yıl dönümü, bugün saat 13.00'da Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması ile başlandı. Kaymakam Mustafa Akın ve Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz'ın haricinde tüm kurum ve daire amirleri ve sivil toplum örgütleri ile birlikte siyasi partilerin temsilcilerinin de katıldığı çelenk koyma töreni, bir dakikalık Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile son buldu.

Çelenk koyma törenin ardından yönetim hep birlikte çamların altıda bir süre çay içerek sohbet etti.

 

BOZCAAADA BELEDİYESİ FENER ALAYI DÜZENLEYECEK

Cumhuriyetin 94'üncü yıl dönümü kutlamaları yarın ilk olarak Kaymakam Akın'ın makamında tebrikleri kabul etmesi ile başlayacak. Ardından saat 10.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda devam edecek. Günün anlam ve önemini belirten konuşma ise Kaymakam Mustafa Akın tarafından gerçekleştirilecek. Kutlamalar, her yıl olduğu gibi Bozcaada Belediyesi tarafından düzenlenen, saat 19.00'da Jandarma Çeşmesi önünden başlayacak fener alayı ile son bulacak.

 

 

 

 




Bu haber 3340 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ