Bugun...


kostasalto

Gestaş Bozcaada İskele Sorumlusu Önal'dan 3 günlük hava raporu
Gestaş Bozcaada İskele Sorumlusu Kemal Önal uyardı: Pazar günü öğlen saatlerine kadar lodos fırtınası. Cumartesi ve Pazar günleri feribot seferlerinde aksama yaşanabilir. Cumartesi ve Pazar günleri sağanak yağışla birlikte lodos etkisini kaybedecek. Ancak Pazartesi günü poyraz yönünden esmeye başlayacak rüzgar şiddetini arttıracak ve sıcaklık yaklaşık 12 derece birden düşecek.

Mobil Reklam

Gestaş Bozcaada İskele Sorumlusu Önal'dan 3 günlük hava raporu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Gestaş Bozcaada İskele Sorumlusu Kemal Önal, Bozcaada Haber'e 3 günlük hava tahmininde bulundu. Önal, lodosun bu geceden itibaren fırtına şeklinde eseceğini belirtirken, 7-9 kuvvetinde Pazar günü öğlen saatlerine kadar devam edeceğinin altını çizdi. Önal, Cumartesi ve Pazar günleri ise feribot seferlerinde aksama yaşanabileceği konusunda uyarıda bulundu.

YAĞIŞ VE SERT POYRAZ GELİYOR!

Cumartesi gecesi yağış konusunda da uyarıda bulunan Önal, Pazar günü yağışların sağanak şeklinde olacağını belirtti. Pazartesi gününe kadar yağışların ara ara devam edeceğini ifade eden önal, lodosun ise yağışlarla birlikte etkisini kaybedeceğini açıkladı.

Önal, Paza günü öğleden sonra, rüzgarın poyraz yönünden esmeye başlayacağını ve havanın palpa liman (denizin çarşaf gibi olması anlamında kullanılır) olacağını belirti., Pazartesi günü 6-7 kuvvetinde sert poyraz beklenildiğini ifade etti. Öte yandan Önal, şiddetli poyrazla birlikte sıcaklığın 16-17 derecelerden 6-7 derecelere kadar düşeceğini, ilerleyen günlerde ise 4-5 dereceleri bulabileceğini aktardı.

BELEDİYE OTOBÜSÜ SEFERİ İPTAL!

Bozcaada Belediye Başkanlığı, akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile yarın (16 Aralık Cumartesi) beklenilen sert lodos ve feribot seferlerinin iptali nedeniyle Çanakkale-Bozcaada arasında sefer yapacak belediye aracının iptal edildiğini bildirdi.




Bu haber 4015 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ