Bugun...


kostasalto

Meclisten sezon değerlendirmesi ve temenni!
Bozcaada Belediyesi Meclisi, temmuz ayı meclis toplantısının başında sezonun gidişatını ve temennilerini dile getirdi. Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz kazasız, belasız ve bol kazançlı bir sezon temennisinde bulunurken, devlet okullarının ve özel okulların erken açılacak olması nedeniyle CHP’li Öznur Evergen, “2 ay sıkıştırılmış bir sezon yaşacağız” dedi.

Mobil Reklam

Meclisten sezon değerlendirmesi ve temenni!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Dünkü meclis toplantısının açılışında, meclis kendi arasında kısa bir sezon değerlendirmesinde bulundu.

 

Söze “İnşallah bu seneki amacımız, tabii ki esnafımız için çok güzel bir sezon olsun ama geçtiğimiz senelerde yaşadığımız olumsuzluklar olmasın, hem idari açıdan, hem kaza bela başımıza gelmesin. İnşallah sağlıklı ve esnafımız için de bol gelirli, gelen misafirlerimiz için de memnuniyet düzeyinin yüksek olduğu, halkımızı da en az derecede rahatsız edecek bir turizm sezonunu hep beraber yaşarız. Tabii ki biz de burada görev ve sorumluluklarımızın farkındayız.” temennileri ile başlayan Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, “Ben iyi bir sezon olacağını düşünüyorum. Bir tek okulların erken açılacağı durumu varmış galiba. Belki eylül ayının başında devlet okullarının, ağustos sonunda da özel okulların açılma durumu varmış, inşallah o çok fazla etkilemez.” dedi.

 

Ardından söz alan Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediye meclis üyesi Öznur Evergen ise “2 aya sıkıştırılmış bir sezon yaşacağız.”

 

Devamında haziran ayı ve şimdiki durumu değerlendiren Başkan Yılmaz, “Ama şunu gözlemliyorum: Tabii hepimiz halkın içindeyiz. Özellikle haziran ayı geçen seneki haziran ayından daha hareketli idi, daha fazla insan vardı sanki.” dedi.

 

Buna karşılık İyi Parti meclis üyesi Cevdet Çebi ise, “Geçen sene 1 Haziran’da oteller kapalı idi” hatırlatmasında bulundu.

Devamında Başkan Yılmaz, geçen yıl otellerin ve işletmelerin de kendi kararı ile 15 Haziran’a kadar kapalı olduğunu hatırlattı ve bu haziran ayında özellikle hafta sonlarının hareketli geçtiğini belirtti. 

 

Başkan Yılmaz, normalleşme ile birlikte artık yavaş yavaş sezona girildiği vurgusunu yaptı.




Bu haber 1339 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ