Bugun...


kostasalto

Turizmin duayen ismi Hüseyin Baraner, bu akşam saat 21.00'de canlı yayın konuğumuz!
Turizmin duayen ismi Hüseyin Baraner ile “Türkiye’de ve Bozcaada’da salgın sonrası turizmi neler bekliyor, turizmde neler değişebilir, ne önlemler alınmalı”, hepsini ve daha fazlasını konuşacağız. Bu akşam saat 21.00’de @haberbozcaada Instagram hesabından canlı yayınlanacak.

Mobil Reklam

Turizmin duayen ismi Hüseyin Baraner, bu akşam saat 21.00'de canlı yayın konuğumuz!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Türkiye’de ve dünyada  turizmin önemli bir ismi olan, Türsab Yurtdışı Temsilci Hüseyin Baraner'i bugün saat 21.00’de @haberbozcaada Instagram canlı yayınında konuğumuz olacak. Bozcaada’da da birçok turizm çalıştayına katılan ve adayı yakından bilen isim Baraner, "Koronavirüs sonrasında Türkiye ve Bozcaada turizmini neler bekliyor, turizmde neler değişebilir, ne önlemler alınmalı?” gibi turizmde merak edilenleri deneyimi ve öngörüsü ile bizlerle paylaşacak.

Saat 21.00’de @haberbozcaada Instagram yayınını izlemek için tıklayınız.

HÜSEYİN BARANER KİMDİR?

Hüseyin Baraner, 1957 yılında Çanakkale’de doğdu. 1978 yılından itibaren Türk turizminde çeşitli görevlerde Avrupa’dan Türkiye’ye turist akımını başlatan kişilerden biridir.çok uzun yıllar Avrupa’nın büyük tur operatörlerinde icra kurulu üyesi yönetim kurulu üyesi veya yönetim kurulu danışmanlığı yapmış. Özellikle Öğer Tur TUİ AG uzun yıllar çalışmıştır. İspanya ve almanya’da özel turizm kolejlerinde eğitim alan Hüseyin Baraner, bir çok kıtada özellikle gelişen destinasyonlarda danışmanlık yapmış. Umman, Mısır, Dominik cumhuriyeti Avusturya ve özellikle  küba Devletlerine  destinasyon geliştirmesi için profesyonel olarak hizmet vermiştir. Avrupa Seyahat Acenteleri tarafından en çok tanınan Türk olarak kabul edilen Hüseyin Baraner, son yıllarda özellikle Avrupa – Türkiye Emeklileri için Avrupa parlamentosunda bazı  önemli çalışmalar başlatmıştır.




Bu haber 4017 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ