Bugun...


kostasalto

Bozcaada feribotunda bir kişi bıçaklandı
Dün gece Bozcaada'dan kalkan 00.00 feribotunda çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak yaralandı. Feribot kalktıktan yaklaşık 10 dakika sonra yaralıyı ambulansa ulaştırmak için tekrardan adaya döndü.

Mobil Reklam

Bozcaada feribotunda bir kişi bıçaklandı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Dün gece Bozcaada'dan Geyikli'ye gerçekleştirilen 00.00 seferinde feribotta kavga çıktı. Çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı. Ardından feribot tekrardan Bozcaada iskelesine geri döndü. Ambulans yaralıya ilk müdahaleyi gerçekleştirirken Bozcaada Emniyeti kavgaya karışanları feribotta tespit ederek gözaltına aldı. 

 

 

Yaralı ambulansa alındıktan sonra tekrardan aynı feribotla Çanakkale'ye sevk edildi. İçinde çok sayıda araç ve yolcu bulunan feribot  00.35'de yeniden hareket etti. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

 

Bozcaada Haber'in olay yerinde edindiği bilgilere göre, kavga edenler Bozcaada Çöplüğü'nde çalışan işçiler. Görgü tanıklarının anlattıklarına göre, feribotta iki tır çöp sarılıydı. İşçilerden M.A., iş nedeniyle diğer arkadaşları ile tartışmaya başladı. Ardından çıkan kavgada darp edilen M.A. alt katta bulunan araçtan bıçak alarak tekrardan üst kata çıktı ve elindeki bıçağı Hamit Çelik'in koltuk altına doğru gelecek şekilde yaraladı.

 

Ayrıca feribottan çöp sarılı iki tır indirilirken zanlının yakınları da ifadesine başvurulmak için karakola götürüldü.




Bu haber 7467 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ