Bugun...


kostasalto

Bozcaada İlçe Sağlık Müdürü'nden Bozcaada Haber'e suçlama
Bozcaada Haber’in Ayazma Panayırı alanında 1 metreyi aşkın setten düşen Rum vatandaşın 55 dakika ambulans beklemesi ve var olan ambulansın karşıda olması nedeni ile bu tür durumlarda ikinci bir ambulans gerektiği içeriğini yansıtan haberine Bozcaada İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından “Cevap ve Düzeltme” başlığı adı altında mektup gönderildi.

Mobil Reklam

Bozcaada İlçe Sağlık Müdürü'nden Bozcaada Haber'e suçlama
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

 Sadece bu tür durumlarda ikinci bir ambulansın gerekliliği konusunda yaptığımız haber için gönderilen mektupta, Bozcaada Haber’in yayınladığı bu haber ile Sağlık Merkezi çalışanların kişisel haklarına saldırdığı ve bu personeller kamuoyunda onarılması güç güvensizlik oluşturduğu iddia edildi. Ayrıca İlçe Sağlık Müdürü Serkan Karakaya imzalı mektupta, basın etiği ve habercilik anlayışımız eleştirildi.

Setten düşen ve fenalık geçiren Rum vatandaş için 55 dakika da ambulansın gelmediği sabit olan,  var olan ambulansın da karşıda olduğunu belirttiğimiz haberimizin arkasında durduğumuzu belirtir ancak etik olması açısından İlçe Sağlık Müdürü Serkan Karakaya imzalı gönderilen mektubu olduğu gibi yayınlayarak ada halkının takdirine bırakıyoruz. 

26 Temmuz tarihinde yayınlanan ve hiçbir ekleme ya da çıkarma yapılmayan söz konusu haber: >TIKLA<

İşte o mektup ve açıklama:

 




Bu haber 4602 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR
4 Yorum

aydan akgezer
03-08-2016 21:53:00

Bozcaada Sağlık ocağından gelen şikayetler gittikçe çoğalıyor, ben henüz bir olumsuzluk yaşamadım , ancak sağlık konusu ciddi bir konu, kendilerini savunmakla geçiştirilemez. rnGelen hastaları güleryüzle, anlayışla karşılamalarını , dile getirilen aksaklıkları acilen düzeltmelerini istiyor ve bekliyoruz.

adaKazı
30-07-2016 08:39:00

YAZIN BU OLURSA KIŞIN ADADA YAŞAMAK MUCİZE ,Bİ KENDİNİZE ÇEKİ DÜZEN VERİN ADADA OLMAK SİZİN İÇİN BİR HEDİYE. AMA SİZ VE SİZİN GİBİLER ADAYA HATTA KURUMA LAİK MİSİNİZ?AYNAYA BAIN BENCE.....

bozcaada
30-07-2016 04:04:00

Sen bu kadar yıl tıp oku, sonra gel el ilçe sağlık müdürü ol, ardından böyle bir cevap yaz! Yahu haberin başlığında yazan Ambulans Rezaleti doğru değil mi doktor bey? Sebebi ne olursa olsun 55 dakikada ambulans bir yere yetişemiyorsa bunun adı rezalet...Kaldı ki o an ambulansın nerede olduğu belirtilmiş. Ve siz okumuş koca doktor müdür olmuşsunuz ve şu iki satırlık haberden neler çıkartıyorsunuz. Kendi kendinize olay çıkartmak yerine il sağlık müdürü kalkıp hastanede son dönemlerde insanların yaşadığı sıkıntıya çözüm bulmaya çalışsaydı (görünüşe göre bu yazıyı yazan bunları beceremez) ada halkı bu kadar şikayette bulunmazdı

Adalı
29-07-2016 23:12:00

Problem yaptığınız haberde değil atılan başlığın yanlış bir yonlendirmede bulunması ve yapılan yorumlarda secici davranarak sadece sağlık personelini karalayan yorumları yayinlamanizda. Haber doğru okunsa idi herkesten adaya ikinci bir ambulansin gerekliliği konusunda destek gelirdi ve belki bunun önü açılırdı. Eminim herkeste bunu isterdi ancak personelle kişisel sorunları olanların kasıtlı yaptığı, haberle alakası olmayan, yorumların yayınlanması olayların kimsenin istemediği bir hale dönüşmesine sebep olmuştur.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ