Bugun...


kostasalto

Bozcaada'nın organik "Çetinbey Sabunları" ilgi gördü
Bozcaada'da organik ve sağlıklı "Çetinbey Sabunları" markasını yaratan Çetin Gülbay, "İlk sezonumuzda beklediğimizden çok daha fazla ilgi gördük ve mutlu olduk" dedi.

Mobil Reklam

Bozcaada'nın organik "Çetinbey Sabunları" ilgi gördü
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Çetin Gülbay, yüzde yüz doğal el yapımı sabunlar üreterek adaya özgü bir marka yaratarak elde ettiği ürünleri bu sene talep edenlere sunuyor. Adadaki en kapsamlı ilk sabun tezgâhına sahip olan Gülbay yarattığı “Bozcaada Çetinbey Sabunları” markası ile çeşit çeşit sabunları hem adaya gelen misafirlere, hem de adalıların kullanımına açtı.

Özellikle bu sene koronavirüs salgını sebebiyle hijyene önemin tüm dünyada artması, sabunun temizlikte başlıca madde olması da bu markanın önemini gözler önüne seriyor.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ!

Yarattığı sağlık dostu ürünler ile kısa sürede adada kendinden söz ettiren "Çetinbey Sabunları", hem misafirler tarafından hem de adalılar tarafından yoğun ilgi gördü. Adanın sevilen isimlerinden Çetin Gülbay, "İlk sezonumuzda beklediğimizden çok daha fazla ilgi gördük. Bu anlamda çok mutluyuz. Hem adaya marka kazandırmak hem de adalıların desteği ayrı bir gurur yaşattı. Eminim ki artık önümüzdeki sezonlar daha çok büyüyerek daha çok kişiye ulaşacağız. Bu anlamda destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Yüzde yüz doğal, el yapımı, sağlık dostu Bozcaada Çetinbey Sabunları’nın haricinde stantta kolonya ve peştemal de bulunuyor.




Bu haber 5227 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ