Bugun...


kostasalto

Ata Demirer'den müsilaj mesajı
Bozcaada'nın ünlü isimlerinden Ata Demirer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Bozcaada'da denizin temizliğine dikkat çekti. Ada aşığı Demirer, "Bakın denize cam gibi! Neden, Çanakkale Boğaz'ından çıkıp, müsiller Atina'ya doğru açık denize doğru gidiyor, akıntı o yönde... " dedi.

Mobil Reklam

Ata Demirer'den müsilaj mesajı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Marmara Denizi'ni etkisi altına alan ve 'deniz salyası' adı verilen müsilaj, her ne kadar poyraz rüzgarları ile birlikte ada açıklarında akıntı ile sürüklense de, lodos rüzgarı ile birlikte ada kıyılarına da ulaşmaya başlamıştı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı müsilaj fotoğrafı ile "Burası Kuzey Ege, maalesef salya buraya kadar geldi! Çok yazık çok..." mesajı paylaşan Ata Demirer, bugün yine sosyal medya hesabından müsilaj mesajı verdi.

Kendisine sık sık müsilaj ile ilgili sorular geldiğini belirten Demirer, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Poyraz estiği sürece Kuzey Ege'de müsilaj problemi olamaz. Bakın denize cam gibi! Neden, Çanakkale Boğaz'ından çıkıp, müsiller Atina'ya doğru açık denize doğru gidiyor, akıntı o yönde... Ama ne zaman lodos eser o zaman oluyor. Lodos da yazın üç kez beş kez oluyor.

Demirer'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı Bozcaada Belediyesi, Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği ve işletmeler sosyal medya hesabından paylaşarak "Bozcaada'da deniz temiz" mesajı verdi.




Bu haber 2119 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ