Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da işletmeler kaçta kapanacak?
Türkiye 1 Temmuz'da kademeli normalleşme döneminin üçüncü etabına geçiyor. Tedbirler kapsamında faaliyetine ara veren tüm iş yerleri yeniden açılıyor. Mekanların açılış, kapanış saati ise eskiden olduğu gibi belediyelerin belirlediği saatlere göre olacak. Peki Bozcaada’da mekanlar için durum ne olacak?

Mobil Reklam

Bozcaada'da işletmeler kaçta kapanacak?
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

İçişleri Bakanlığı, sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlamalarının sona ereceği 1 Temmuz'da başlayacak kademeli normalleşmenin üçüncü etabına ilişkin genelge yayımladı. Genelgeye göre, faaliyetlerine ara veren tüm iş yerleri ile sinemalar 1 Temmuz'dan itibaren tekrar açılacak. Nikah/düğün merasimlerinde, kapalı yerler için uygulanan Kovid-19 önlemleri dışında, katılımcı sınırlamasına gidilmeyecek, yiyecek içecek ikramı yapılabilecek. Konser, festival, gençlik kampı gibi etkinliklere, belirlenen esaslara uyulması kaydıyla 1 Temmuz'dan itibaren izin verilecek.

1 Temmuz Perşembe gününden itibaren tüm işyerleri; ruhsatlarındaki faaliyet konusuna göre ilgili idare tarafından belirlenmiş olan açılış¬kapanış saatleri çerçevesinde faaliyet gösterebilecektir. Bozcaada’da işletmeler de aynı şekilde belediye tarafından belirlenen açılış-kapanış saatine göre faaliyet gösterecek.

Bozcaada Belediyesi, 2019 Temmuz ayında aldığı karara göre adadaki kafe, bar, restoran, market gibi tüm işletmeler en geç saat 01.30’da kapanacak.

Belediye işletmelerin açılış, kapanış saati ile ilgili yeni bir karar almadığı müddetçe ya da bakanlık yeni bir genelge yayınlamadığı müddetçe Bozcaada'da, konaklama tesisleri hariç adadaki tüm işletmeler gece 01.30’da hizmeti durduracak.




Bu haber 2479 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ