Bugun...


kostasalto

Bozcaadalı gençler, deniz sezonunu kordonda açtı
Bozcaadalı gençler, deniz sezonunu toplu şekilde kordonda açtı.

Mobil Reklam

Bozcaadalı gençler, deniz sezonunu kordonda açtı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’nın gençleri toplu şekilde deniz sezonunu açtı. Bugün öğle saatlerinde kordonda buluşan yaklaşık 10 ada genci akşam saatlerine kadar deniz sefası sürdü. Sıcaklığın Nisan ayına göre ortalamanın üstünde olduğunu dile getiren adalı gençler, sezon öncesi hep beraber denize girmek istediklerini belirterek, çocukluk yıllarında bütün yazların hep birlikte burada yazarak geçtiğini dile getirdi.

“Heyet” lakaplı ada gençlerinden Gürcan Yalçın, “Biz çocukluğumuzdan bu yana deniz sezonunu burada açarız. İlk önce yüzmeyi Arka Deniz ve İğdelik’te öğrenirdik. Yüzmeyi öğrendikten sonra da hep küçük iskelede deniz girerdik. Ayazma, Habbe falan bilmezdik. Tabii şimdi profesyonelleştikçe turizmle birlikte bütün alanlarımızı kaybetmeye başladı. Şimdi küçük iskele yerine sezon açılışını kordonda yapıyoruz” diyerek ince bir sitem de bulundu.

 

Çocukluk yıllarndaki gibi deniz sefasının ardından gençler, duş almak için iskelede bulunan çeşmeyi kullandılar. Ayrıca adada su satışını yapan Mehmet Bursalı'nın ise duş alanlara yardımcı olması dikkatlerden kaçmadı.




Bu haber 4593 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ