Bugun...


kostasalto

Yeşim Demir’in erkek arkadaşı N.G.’nin ilk ifadesine ulaşıldı
Dün 23.30 sularında gün batımı alanı olarak bilinen Polente Burnu’nda uçurumdan düşerek hayatını kaybeden 39 yaşındaki Yeşim Demir’in erkek arkadaşının ilk ifadesine ulaşıldı.

Mobil Reklam

Yeşim Demir’in erkek arkadaşı N.G.’nin ilk ifadesine ulaşıldı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da 32 metrelik uçurumdan düşerek hayatını kaybeden Yeşim Demir’in 42 yaşındaki erkek arkadaşı N.G.’nin Jandarma’ya verdiği ilk ifadeye ulaşıldı. İfadede N.G. ve ölen Yeşim Demir’in birlikte Bozcaada’ya tatile geldikleri ve 1 Temmuz tarihinden itibaren Bozcaada’da bir otelde konakladıkları öğrenildi. Çift, dün son olarak Polente Burnu’na gün batımını izlemeye gitti.

N.G’nin ifadesine göre burada N.G. sevgilisi Yeşim Demir’e evlenme teklifinde bulunmak istedi.  Ancak havanın kararmasına rağmen çift uçurum kenarına park ettikleri aracın arka kısmında alkol alarak vakit geçirmeye devam etti.

İfadeye göre, saat 23.30 sularında N.G. piknik malzemesini almak istediği anda bir anda çığlık sesi duyduğunu ve sevgilisi Yeşim Demir’in uçurumdan aşağı düştüğünü fark etti.

Telaşla uçurumdan aşağı inmeye çalışan N.G. bunu başaramayınca 112’ye ve Jandarma’ya haber verdi.

N.G. ifadesinde özetle, “Gün batımında ona evlilik teklif etmek istiyordum. Romantik bir anımız olsun diye orayı seçtim. Biraz alkol aldık. Her şey bir anda oldu. Dengesini kaybedip aşağıya düştü. Hemen 112'yi aradım" dedi.

 




Bu haber 8210 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ