Bugun...


kostasalto

Salto markası durmadan çalışıyor
Bozcaada’nın en eski ve köklü ailelerinden Salto ailesinin oğulları olan doğma-büyüme Bozcaadalı Kostantin Salto’nun kurduğu “Salto, inşaat, beton ve yapı-mimarlık” şirketi hızla büyümeye devam ederken adamızın birçok alt yapı ve üst yapı işlerini de üstlenerek anakaraya duyulan ihtiyacı ortadan kaldırıyor.

Mobil Reklam

Salto markası durmadan çalışıyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Kuşaklar boyu Bozcaada’da yaşayan adanın en eski Rum ailelerinden “Salto” ailesinin oğlu Kostantin Salto, yıllardır Bozcaada’da inşaat, beton, yapı ve mimarlık üzerine hizmet veren “Salto” markasını hızla büyütmeye devam ediyor.

1938 doğumlu adamızın sembol isimlerinden olan Simyon Salto’nun vefatının ardından Salto soyadını gururla taşımaya devam eden Kosta Salto, çok sevdiği memleketi Bozcaada’da kurduğu markayı bölgemize de duyurmayı başarıyor.

Bozcaada’nın anakaraya olan ihtiyacını ortadan kaldırarak Bozcaada’da tüm inşaat, beton, yapı ve mimarlık işlerini özenle, mimari  ve estetik açıdan adaya yakışır şekilde üstlenen Kosta Salto, son teknolojiye uyum sağlayan araç filosu, makine ve donanımları ile sektörde hızlı ve güvenilir bir firma olarak öne çıkıyor.

Aynı zamanda Bozcaada’da alt yapı ve üst yapı çalışmalarında da hizmet veren Salto markası, pandemi sürecinde ücretli ek seferler düzenleyerek, devam eden projeleri bir an önce tamamlanıp ada halkının rahatına kavuşmasını amaçlıyor.

Son olarak eski küçük iskelenin yeniden yapımını üstlenerek kısa zamanda büyük iş çıkaran Salto firması, devletimizin desteği ile belediyenin üstlendiği su hatlarının yenilenmesi projesinde de önemli görev üstleniyor.

İletişim: 0532 427 06 48

www.kostasalto.com

 

 




Bu haber 5680 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ