Bugun...


kostasalto

Bozcaadaspor’a şampiyonluk primi adalılardan!
Süper Amatör Ligi, güçlü rakiplerinin önünde bitiren ve Playoff maçında da Geliboluspor’u yenen Bozcaadaspor şampiyon oldu ve kupasını kaldırdı. Bu büyük başarıyı ilçemize getiren futbolculara hediyeyi ise çam sakızı çoban armağanı adalılar veriyor... İşte Başkan Yılmaz dahil kampanyaya destek veren isimlerin listesi.

Mobil Reklam

Bozcaadaspor’a şampiyonluk primi adalılardan!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Süper Amatör Ligi’nin 2018-2019 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Bozcaadaspor Çanakkale’nin en büyüğü oldu ve şampiyonluk kupasını geçen hafta kaldırdı. Hatta şampiyonlukla yetinmeyen takımımız önümüzdeki Pazar Çanakkale Dardanelspor ile yapacağı maı kazanırsa bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lig’e terfi edecek. Bozcaada Kaymakamlığı ve Bozcaada Belediyesi’nin katkılarıyla bugünlere gelen, zor şartlar altında müzcadelelerini sürdüren takımımıza şampiyonluk hediyesini ise adalılar veriyor.

Pazartesi günü takımın teknik direktörü İbrahim Zeki Kutver ile yapılan canlı yayında gündeme gelen, ardından da sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Serkan İlik’in gündeme taşıdığı konu yardım kampanyasına dönüştü.

Canlı yayında Mustafa Dermanlı’nın dile getirdiği, “Bu noktada Bozcaadaspor’la gururlanan ve bu çocuklara bir hediye vermek isteyen arkadaşlarımız olursa biz Bozcaada Haber olarak elimizi taşın altına koymak isteriz” çağrısını yapmıştı. Serkan İlik de yazısında Bozcaadaspor’un geçmişte bir okul gibi olduğunu, bugün elde edilen başarının önemini anlattığı yazısında, “Gençler cumartesi Çanakkale Dardanel’i devirsin-devirmesin, üst lige çıksın ya da çıkmasın, dediğim gibi zaten çok büyük bir şeyi becerdiler ve kupayı ilçemize getirdiler. Ancak kulübün maddi durumu nedeniyle de bunun karşılığını alamadılar. Başarıyı nasıl hepimiz sahipleniyorsak, bu durumu da hep birlikte sahiplenebiliriz. Adada yüzlerce işletme var, birlikte küçük bir kampanya gibi bir şey yapsak, herkes gönlünden geçeni, verebildiği kadarını 3-5 bir bütçe oluştursak ve futbolculara jest yapsak? Ben Bozcaada Haber olarak da, Serkan İlik olarak da en başta varım. Ya sizler?” diyerek başta adalı işletmeler olmak üzere herkesi ufak da olsa katkıya çağırdı.

O çağrı sonrası yardımlar da bir bir gelmeye başladı. Adalı işletmecilerden Reşat Kavak, Mustafa Boruzan, Cemil Can Günday, İsmail Bulut, Fatih Şeker, Fahri Bulut, Mehmet Uysal, Fatih Arslan, Nazmi Erbatur, Oya Terzioğlu, Saada Delen, Dinçer Aktaşçı, Didem Ertuğrul Sürgit, Barış Uzma, Osman Tahsin Erol, Mahmut Rıfat Diker'in yanısıra Zuhal Alparslan da katkısını sunacağını açıkladı.

Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz da sosyal medyadan kampanyaya 1.000 TL ile katkı sunacağını açıklarken, Bozcaada Beşiktaşlılar Derneği de bu kampanyayı desteklediklerini ve maddi yardımda bulunacaklarını dile getirdiler. Öte yandan ada dışından ada sevdalılarından da destek açıklaması geldi. Ada sevdalısı Yusuf Kurşun ve Selma Kurşun da ada dışından ilk desteğini açıklayan isimler oldu.

Bir destek de AKP Bozcaada İlçe Başkanı Burak Aktan ve Avukat Erdoğan Madak'tan geldi. 

Cuma gününe dek sürecek yardım kampanyasında toplanacak meblağ Cumartesi günü teknik ekibe teslim edilecek. Ve katkıda bulunan isimlerin listesi de yine sitemizde yapacağımız haberle okuyucularımızla paylaşılacak.

Kampanyaya maddi destek olmak için Serkan İlik veya Mustafa Dermanlı ile bağlantıya geçebilirsiniz.

Serkan İlik: 538 559 80 14

Mustafa Dermanlı: 535 663 26 66

 

 




Bu haber 4406 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ