Bugun...


kostasalto

FESTİVAL İÇİN OLUMLU KARAR
Bir süredir terör olayları nedeni ile iptal olması gündeme gelen Bağ Bozumu Kültür ve Sanat Festivali, bugün Bozcaada Belediye Başkanı, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Bozcaada Kent Konseyi ve şarap üreticilerinin katıldığı toplantıda ele alındı.

Mobil Reklam

FESTİVAL İÇİN OLUMLU KARAR
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz'ın daveti üzerine belediye toplantı salonunda gerçekleşen ve Bozcaada Haber'in de katılımcı olarak davetli olduğu toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Tüm katılımcıların tek tek görüşlerinin alındığı toplantı neticesinde hemen hemen bütün katılımcılar Bağ Bozumu Kültür ve Sanat Festivali'nin gerçekleşmesinden yana görüş bildirdi ve bu konuda hem fikir olundu. Konuyla ilgili gelişmeleri yine Bozcaada Haber'den takip edebilirsiniz. 




Bu haber 3040 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR
3 Yorum

yabancı
29-08-2015 16:41:00
Bakın arkadaşlar Bozcaada belediyesi önderliğinde alınan bu karar ile yihe bir ilke imza atıldı çünkü ada olarak bir türlü gündeme gelmemiz gerekiyor ama bu biraz sıkıntılı olur sanırım arada karar alanların hiç birisi ülkeyi falan düşündükleri yok nasıl şarap fazla satarım nasıl daha fazla para kazanırımın hesabını yapıyorlar hadi o zaman madem ülkiye düşünüyoruz festival boyunca kazılılan tüm hasılatları şehit ailelerine bağışlayalımda gündeme öyle gelelim yoksa bizi tefe koyup çalaçaklar
kmhkkelmelmlm
29-08-2015 16:11:00
lmelamelamealmelem
ADAAKSOY
29-08-2015 09:22:00
İNŞALLAH FESTİVAL OLUR ŞEHİTLERİMİZE İSE ALLAH RAHMET EYLESİN

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ