Bugun...


kostasalto

GESTAŞ Müdürü Uslu’dan sessiz ziyaret
Bozcaada Kaymakamı Abbas Yeşilkuş’u ziyaret eden GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz’ın görüşme talebine rağmen kendisini ziyaret etmedi. Görüşmede ne konuşulduğu konusunda ise bir açıklama yapılmadı.

Mobil Reklam

GESTAŞ Müdürü Uslu’dan sessiz ziyaret
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu, Salı günü (dün) GESTAŞ yönetiminden birkaç isimle adaya gelerek Kaymakam Abbas Yeşilkuş’u makamında ziyaret etti. Görüşmenin asıl amacı tam olarak öğrenilemese de edindiğimiz bilgilere göre Kaymakam Yeşilkuş, GESTAŞ Genel Müdürü Uslu’ya ada halkının taleplerini yineledi.

BAŞKAN YILMAZ’I PAS MI GEÇTİ?


Konu üzerine bugün edindiğimiz bilgilere göre, Başkan Hakan Can Yılmaz, GESTAŞ Genel Müdürü Uslu’dan son günlerde görüşme talebinde bulunduğu, Uslu’nun da henüz yanıt vermediği yönünde. Başkan Yılmaz, GESTAŞ Müdürü Uslu’nun Kaymakam Yeşilkuş’a makamında yaptığı ziyaretin öncesinde Kaymakam Yeşilkuş’a da GESTAŞ Genel Müdürü Uslu ile görüşme yapmak istediğini belirtti. Ancak GESTAŞ Genel Müdürü Uslu, Başkan Yılmaz’ın görüşme talebine bir karşılık vermeden saat 16.00’da yapılan ek sefer ile adadan ayrıldı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Bozcaada Haber, Başkan Yılmaz ile görüştü. Başkan Yılmaz, bu bilgilerin doğru olduğunu ifade etti.
 
Yaklaşık üç ay önce Bozcaada’ya gelen GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu, Çınaraltı’nda gerçekleşen açık oturumda adalılar ile buluşmuştu. Adalılar tarafından dile getirilen sıkıntılar için Uslu, “Yaz kış adada yaşayan Bozcaadalılara pozitif ayrımcılık uygulamak konusunda mutabıkız. Ortak adım atmak, sizlerle istişarede bulunmak üzere buraya geldim. Vaatler verip gidebilirim ama bunu yapmayacağım. Yönetim Kurulumuz ile en kısa sürede görüşüp bu sıkıntıları dile getireceğiz. Yapılacakları zaman içerisinde göreceksiniz, takdir sizin. Çözüm bulmak, iş üretmek için buradayım.” demişti.

KENDİSİ İÇİN EK SEFER Mİ KOYDURDU?


Ancak Uslu’nun göreve gelmesinin ardından talepler doğrultusunda sadece Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri gece seferinin konulması gerçekleştirildi. Bozcaadalı vatandaşlar için Bozcaada’dan Çanakkale’ye gidecek şekilde planlanan deniz otobüsü seferleri ise hava muhalefeti bahanesi ile sadece birkaç kez yapılabildi.

Ancak göreve geldikten sonra yakıt tankerine yapılan zam (ya da GESTAŞ tarafından “Zam değil, daha önceden uygulanmayan tarife” anlamına gelen açıklaması) ve belediye aracından alınmaya başlanan ücret ile Volkan Uslu’nun Bozcaada için olumsuz kararlarıyla gündemde kalmasını sağlıyor. 

Ayrıca son iki haftadır onlarca kez ek sefer yapan feribotun, çağrılara rağmen ek seferleri düzenli bir plana sokmaması da gündemdeki yerini koruyor. Buna karşın çok yoğun bir araç kalabalıklığı olmamasına karşın Volkan Uslu’nun dün adadan ayrılırken 16.00’daki “ek sefer” ile Geyikli’ye geçmesi de adalılar tarafından, “Kendisi için ek sefer koyuyor” olarak nitelendirildi. 




Bu haber 3643 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

cem
28-04-2016 09:15:00

Kim ne derse desin biz onlara değil onlar Bozcaadaya Muhtaç. başkan yumruğunu masaya vurma zamanı gelmedimi? Bozcaada onların babasının çiftliği değil istedikleri gibi at oynatamazlar kocaman bir ada ve ada halkı bir şirketin oyuncağı olamaz.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ