Bugun...


kostasalto

GESTAŞ’ın online sisteminde Bozcaadalı’ya yer yok
Geçtiğimiz günlerde başlayan uygulama ile GESTAŞ online bilet satış sistemine geçti. Fakat bu sistem içerisinde Bozcaada’da ikamet edenlere uygulanan %40 indirimi kullanmak mümkün değil. Ayrıca adadan Geyikli’ye geçişlerde rezervasyon imkanı sistemde yok. Firma net bir açıklama yapmıyor.

Mobil Reklam

GESTAŞ’ın online sisteminde Bozcaadalı’ya yer yok
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

GESTAŞ Deniz Ulaşım A.Ş. geçtiğimiz günlerde internet sitesinde “Gestaş’ta Online Bilet Dönemi başladı...” başlığıyla yayınladığı mesajla, “Çanakkale Boğazı ve Adalar hattında araç ve yolcu taşımacılığını güvenle yürüten GESTAŞ Deniz Ulaşım Tic. A.Ş, bir yeniliğe daha imza attı. Kabatepe-Gökçeada, Geyikli-Bozcaada hattını kullanan yolcularımız, artık biletlerini online olarak www.gdu.com.tr üzerinden alabilecek. Adalar hattı biletiniz bir tık yakınınızda.” Şeklinde bir duyuru yayınladı.

Kağıt üzerinde kolaylık sağlayacağı görülen bu sistemin aslen öyle olmadığı birkaç tık ile görülebiliyor. Şöyle ki, bu sistemle GESTCARD sahiplerine ve adada ikameti olanlara bütün indirimler ortadan kaldırılıyor. Adada ikameti bulunanlara 45 TL olan araç geçiş ücreti için bilgileri girebilmesi adına bir ekran belirmiyor. Kısacası ada indirimi ortadan kalkmış oluyor.

Ayrıca dikkat çeken bir diğer husus da sistemde Geyikli’den Bozcaada’ya kalkan feribotlar saat saat seçilebiliyorken, Bozcaada’dan Geyikli’ye herhangi bir seçim yapma şansının olmaması. Hal böyle olunca da gidiş dönüş bilet alma olasılığı imkansız hale geliyor.

GESTAŞ CEVAP VEREMİYOR

Konu hakkında bilgi almak için bu sabah saatlerinde 444 0 752 numaralı telefondan GESTAŞ’ı aradık. Karşımıza çıkan Müşteri Hizmetleri Temsilcisi, “Rezervasyonları biz yapmadığımız için detayları göremiyoruz. Sizi GESTCARD departmanına bağlayalım” diyerek bizi o bölüme aktardı. Burada telefonumuza çıkan görevli de, “Bu konuyu Bilgi İşlem Departmanı’mıza sorup size dönüş yapalım” diyerek telefonu kapattı. Ancak herhangi bir dönüş yapılmadı.

İki gün evvel benzer bir problemle karşılaşan bir adalı da sosyal medya hesabından durum üzerine bir paylaşım yaptı. Adalı vatandaş konuyu GESTAŞ’a ilettiğini, gelen cevabın da sorunları çözmediğini, “İndirimimizi henüz işleyemiyoruz. Israrla Bozcaada çıkışlı bir rezervasyonu online yapamıyoruz. İndirimli kart sahipleri neden özel bir işaret ile plaka giremiyorlar.Şu anda Bozcaada Halkı yine nakit kart doldurup 100 lira bağışlamak zorunda. Bu düzenleme çok adaletsiz bu durumda.” ifadeleriyle paylaştı. 




Bu haber 3580 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ