Bugun...


kostasalto

Özel stantla katılacağımız EMITT başlıyor
Bozcaada Kaymakamlığı'nın öncülüğünde bu yıl Çanakkale'den bağımsız olarak 30 metre kare stanta sahip olarak katılacağımız Türkiye'nin en büyük turizm fuarı EMITT yarın (31 Ocak 2019) başlayacak ve 3 Şubat'ta sona erecek. Bozcaada'nın Türkiye ve dünyaya tanıtılacağı fuara adalılar ve İstanbul'da olan ada sevdalıları davet edildi.

Mobil Reklam

Özel stantla katılacağımız EMITT başlıyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada her sene katıldığı Emitt'te bu yıl ilk defa Çanakkale'den bağımsız olarak 30 metre kare stanta sahip olarak tanıtılacak. Standın her detayında Bozcaada vurgusu bulunmasının yanı sıra adaya özgü içecek ve yiyecekler de misafirlere ikram edilecek. Bu konuda Kaymakam İbrahim Gültekin ve adalı işletmeciler bir araya gelerek tüm detaylar ele alındı.

700’ün üstünde uluslar arası ve yerli acente temsilcilerinin yer alacağı Türkiye'nin en büyük turizm fuarı olan Emitt 2019'da Bozcaada için önemli görüşmelerin yapılacağı kaydedildi. Bu doğrultuda 1,5 aydır devam eden çalışmalar neticesinde görüşmelerin rezervasyonları yapıldığı ifade ediliyor.

Bozcaada turizmini tüm dünyaya duyurmak için bu toplantılara işletme sahipleri de katılabileceği açıklanırken Bozcaada Haber'e yapılan açıklamada, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde yarın (31 Ocak) 11.00'de başlayacak ve 3 Şubat 18.00'de sona erecek olan Emitt 2019 için Bozcaada standı Bozcaadalıların ve Bozcaada sevdalılarının ziyaretine açık olduğu, herkesin davetli olduğu vurgulandı.

Fuarda Bozcaada standı 3'üncü salonda B542 numaralı stantta yer alacak.

İşte Bozcaada stantında yer alacak maketlerden sadece biri!




Bu haber 3765 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ