Bugun...


kostasalto

Hijyenin adadaki adresi: Çetinbey Sabunları
Yıllarca Bozcaada’da yaşayan, sosyal yaşamının içinde var olan Çetin Gülbay “Bozcaada Çetinbey Sabunları” markasını yarattı.

Mobil Reklam

Hijyenin adadaki adresi: Çetinbey Sabunları
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Çetin Gülbay, yüzde yüz doğal el yapımı sabunlar üreterek adaya özgü bir marka yaratarak elde ettiği ürünleri bu sene talep edenlere sunuyor. Adadaki en kapsamlı ilk sabun tezgâhına sahip olan Gülbay yarattığı “Bozcaada Çetinbey Sabunları” markası ile çeşit çeşit sabunları hem adaya gelen misafirlere, hem de adalıların kullanımına açtı.

Özellikle bu sene koronavirüs salgını sebebiyle hijyene önemin tüm dünyada artması, sabunun temizlikte başlıca madde olması da bu markanın önemini gözler önüne seriyor.

Çetin Gülbay, “Tüm dünyada ve ülkemizde görünen Covid-19 önlemleri de böyle bir iş geliştirmemize neden oldu. Standımızda bir çok doğal ve el yapımı sabunumuz mevcuttur. Standımıza tüm adalıları ve gelen misafirlerimizi bekleriz” diyor.

Hijyenin, temizliğin ne kadar önemli olduğunu, salgının yayılımını azaltmak ve bulaş etkisini ortadan kaldırmak için tüm dünyanın sabunun önemini ortaya koyduğunu dile getiren Gülbay, “Bozcaada'mızda güzel bir akşam üstü, doğal el ürünleri satış standımızı ziyaret edenler standımıza renk katıyor. Yüzde yüz doğal, el yapımı, sağlık dostu Bozcaada Çetinbey Sabunları’nı tercih eden herkese çok teşekkür ediyorum” diyor.

Çetin Gülbay’ın tezgâhında çeşitli sabunlar haricinde kolonya ve peştemal de bulunuyor.

 




Bu haber 3316 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ