Bugun...

"hava-durumu" İLE İLGİLİ HABERLER

Bozcaada’da fırtına etkili, seferlerde iptaller var
Bugün (Cuma) Geyikli-Bozcaada hattındaki tüm seferler olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal edildi. Bozcaada Haber’e ha..
Bozcaada günlük güneşlik! Sezonun en güzel havası geliyor
GESTAŞ Bozcaada İskele Sorumlusu Kemal Önal, önümüzdeki 4 gün için hava durumu tahmini açıkladı. Sezonun en yoğun döneml..
Festival boyunca hava durumu nasıl olacak?
Bozcaada İskele Sorumlusu Kemal Önal, yarın başlayacak ve 5 gün sürecek BIFED'e gelecekler için hava raporunu açıkladı. ..
Feribot seferlerinde iptaller devam ediyor!
Lodosun etkisini devam ettirmesi sebebiyle Cumartesi (bugün) iptal olan seferlerden sonra GESTAŞ, Pazar gününe ait tüm s..
Sıradaki takım Kepezspor
Bozcaadaspor, yarın sahasında 13:00’da Kepezspor’u ağırlayacak. Geçen hafta deplasmanda 2-1 kaybeden siyah beyazlı ekibi..
Cahit Yalçın'dan müjdeli haber
Bozcaada Haber Hava Tahmin Uzmanı Cahit Yalçın, hafta sonu Bozcaada’ya gelmek isteyenlere yağışsız ve rüzgarsız bir hava..
Güneyli rüzgârlar havamızı ısıtacak
Bozcaada Haber Hava Tahmin Uzmanı Cahit Yalçın, “Güneyli rüzgârlar sayesinde hava sıcaklıklarında gözle görülür bir yüks..
Bozcaadaspor 2’de 2 yaptı
Çanakkale Süper Amatör’de mücadele eden Bozcaadaspor, ligin ikinci haftasında sahasında ağırladığı Biga Adaspor’u 2-0 ye..
Şiddetli rüzgâr adayı terk ediyor
Bozcaada Haber Hava Tahmin Uzmanı Cahit Yalçın, soğuk ve rüzgarlı hava koşullarının Çarşamba gününden itibaren yumuşayac..
Bozcaadaspor galibiyetle başladı
2014-2015 sezonu Çanakkale Süper Amatör ligin ilk haftasında deplasmanda Hastanebayırıspor ile karşılaşan Bozcaadaspor r..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI