Bugun...

"ihale" İLE İLGİLİ HABERLER

Kaymakamlık 19 m2’lik taşınmaz kiralıyor
Bozcaada Kaymakamlığı, Çınar Çarşı Caddesi üzerindeki 19 m2’lik taşınmazı kiralıyor. 3 yıl olarak kiralanacak dükkân içi..
Kaymakamlık’tan rekor ihale
Bozcaada Kaymakamlığı uzun yıllardan sonra hazineye ait bir taşınmazı kiralama usulü ile ihale etti. İhale edilen yer re..
Bozcaada Belediyesi’nden ihale ilanı
Alaybey Mahallesi Kurtuluş Caddesi’ndeki 21 metrekarelik dükkân 20 Aralık Salı günü saat 16.00’da Bozcaada Belediyesi ta..
Belediye kiralık taşınmaz ihalesi açıyor
Bozcaada Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki 30 metrekarelik taşınmazını 3 yıllık kiralıyor. Aylık 1.000 TL muhammen b..
Herkese teşekkür ediyoruz
#bozcaadabizim sosyal medya kampanyasını yürüten ekip tüm kesimlere teşekkür mesajını içeren bir duyuru yayınladı... ..
Bozcaada koylarının kiralama ihalesinin iptal edildiği öğrenildi!
Bozcaada’nın bakir iki koyu olan Sulubahçe ve Habbele koylarını kiralanmasını öngören ihalenin iptal edildiği bilgisine ..
Bozcaada Habbele Koyu da tesisleşiyor!
Bozcaadalılar, adanın bakir koylarından Sulubahçe koyunun Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ihale edilecek olması..
Salhane ihalesi neden iptal edildi?
Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz, 27 Nisan’da yapılan ve aylık 40.200 TL bedelle Çanakkale Global İnşaat a..
Salhane ihalesi....
Bozcaada Belediyesi, yaklaşık 15 gün önce yaptığı Salhane ihalesini onaylamadı. İhalenin iptali nedeniyle ilgili herhang..
Bakir koylar için tehlike çanları!
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Beylik Koyu'nun ihalesi 5 Ocak’ta iptal edilirken, koyu kiralayan Zahit Ulaş..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI