Bugun...

"bozcaada-kadin-kooperatifi/2/s/keywords/bozcaada-kadin-kooperatifi" İLE İLGİLİ HABERLER

30 kaçak göçmen Bozcaada’da yakalandı
Hava şartlarının olumsuzluğu nedeniyle Bozcaada’ya sürüklenen ve içerisinde 30 tane mülteci bulunan Zodiac botu, Polente..
Takım yeni sezona hazır
Bozcaadaspor, Çanakkale Süper Amatör Lig’in ilk haftasında 25 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’de Çanakkale 18 Mart Gençli..
Adnan İlter sert sözlerle uyardı!
Bozcaada'da önümüzdeki sene mayıs ayında başlayacak kruvaziyer turizmine en sert tepki MHP'den yerel seçimlerde belediye..
Seçim sürecinde vaat etmişti ama...
Adada son zamanlarda yaşanan hayvan ölümlerine tepki gösteren Bozcaadalı hayvan severler, Belediye Başkanı Dr. Hakan Can..
Bozcaada’da başka bir okul mümkün mü?
Bozcaada’da çocukların katılımcı demokrasiye yöneltilmesi ve ekolojik dengeye saygılı bir eğitim alması amacıyla Başka B..
Bakan Güllüce’den Başkan Yılmaz’a açık çek
Bozcaada’nın 1/100 bin ölçekli yeni imar planıyla ilgili referandum talebini tekrarlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdri..
Yeni tartışma konusu kruvaziyer!
Günübirlik yabancı turistleri taşıyan dev kruvaziyer gemilerinin önümüzdeki sene mayıs ayından itibaren Bozcaada’ya demi..
Ne getirecek ne götürecek ?
Bozcaada’nın son dönemlerde gündeminden düşmeyen gümrük ve kruvaziyer konusu için halka bilgilendirme toplantısı yapılac..
 37 ülkeden 175 çalışma
Türkiye’de ilk kez Bozcaada’da düzenlenecek Uluslararası Ekolojik Film Festivali için 37 ülkeden 175 çalışma arasından s..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI