Bugun...

"bozcaada-kent-konseyi/36/s/keywords/bozcaada-kent-konseyi" İLE İLGİLİ HABERLER

İŞTE FESTİVAL PROGRAMI !
Türkiye'de hem ekolojik hem uluslararası olması ile bir ilke imza atacak BİFED festivalinin programı belli oldu.Festival..
Bozcaada bu festivalle ilki yaşayacak
Koordinatörülüğünü Ethem Özgüven’in yaptığı Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali’nin bilgilendirme toplantı..
Hop bi’ dakika, ne referandumu!
Kısa süre önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya çıkartılan 1/100 binlik plana Bozcaada’da yaşayan herkes ..
Sağlıkta kaosa ne zaman son verilecek?
Bozcaada’da sağlık konusunda yaşanan problemler halkın adadan göç etmesine neden oluyor. Bu sorunun henüz çözüme kavuşma..
Şiddetli rüzgâr adayı terk ediyor
Bozcaada Haber Hava Tahmin Uzmanı Cahit Yalçın, soğuk ve rüzgarlı hava koşullarının Çarşamba gününden itibaren yumuşayac..
Bozcaada’yı üzen kaza
Bozcaadalı Nehir Uyar, Cuma günü Adana’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Bozcaadaspor galibiyetle başladı
2014-2015 sezonu Çanakkale Süper Amatör ligin ilk haftasında deplasmanda Hastanebayırıspor ile karşılaşan Bozcaadaspor r..
Açtı ağzını yumdu gözünü
Eski başkan Mustafa Mutay, gündemi meşgul eden konulara değinerek, belediye yönetimini ve forum üyelerini çok sert bir ş..
Başkan Yılmaz Ankara'ya gidiyorum dedi ama ...
Bakan İdris Güllüce, Bozcaada’nın yeni imar planıyla ilgili Başkan Yılmaz’ın kendisini bir heyetle birlikte ziyaret edec..
İmar soruları yanıt bekliyor...
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile AK Parti Bozcaada teşkilatının ‘1/100 bin ölçekli yeni imar planı için refe..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI