Bugun...


kostasalto

Süha Senir’in resim sergisine ilgi büyük
Tamamı Bozcaada çalışmalarından oluşan Süha Senir’in resim sergisinin Cumartesi günü Armagrandi Galeri Salonu’nda gerçekleşen açılışına ilgi büyüktü.

Mobil Reklam

Süha Senir’in resim sergisine ilgi büyük
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

12. Kişisel Suluboya Resim Sergisi’ni Bozcaada’da gerçekleştiren Süha Senir’in sergi açılışı Cumartesi akşamı Armagrandi Sanat Galerisi’nde gerçekleşti. Açılış kokteyline Bozcaadalı sanatseverlerin yanı sıra Senir’in İstanbul, Bursa, Çanakkale, Balıkesir ve Edirne’deki dostları da yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 3 saat süren kokteylin ardından galerinin sanat direktörlüğünü yapan Cemil Onay, “Uzun süredir Bozcaada’da gerçekleşen en görkemli açılış” benzetmesini yaparken, katılımcılar hem resimleri hem de sergi salonunu oldukça beğendi.

 

Yaklaşık iki yıl önce Bozcaada resimleri üzerine eskizlere başlayan fakat rahatsızlanarak uzun ve ağır bir tedavi süreci geçiren Süha Senir sergi için, “Ağır bir tedavi süreci sonrası aşağı yukarı 5 haftalık bir süreçte 26 çalışma ile bu sergiyi hazırladım. Bu benim 12. sergimdi. Bundan önceki sergilerime aylarca hazırlanmıştım. Ama bu sergi kısa sürede gerçekleşmek zorunda kaldı. Belki de gördüğüm tedavinin dopingiydi” dedi.

Çalışmalar 27 Ağustos Cumartesi gününe dek Armagrandi Sanat Galerisi’nde sergilenmeye devam edecek. 

 

 




Bu haber 4780 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ