Bugun...


kostasalto

Tebrikler Rüzgar Seven
Bozcaada İstiklal İlkokulu’ndan Bozcaada’yı gururlandıran bir güzel haber daha geldi. İstiklal İlkokul 2/A sınıfı öğrencisi Rüzgar Seven, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kullanılan Okulistik deneme sınavından 46 bin 383 kişi arasında Türkiye 1.’si oldu.

Mobil Reklam

Tebrikler Rüzgar Seven
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bu yıl Milliği Eğitim Bakanlığı tarafından da kullanılan Okulistik deneme sınavında Bozcaada İstiklal İlkokulu’ndan 2 öğrencimiz Türkiye 1.’si olarak Bozcaada’yı gururlandırmıştı. Eğitimde art arda gelen gelen güzel haberlere bugün bir yenisi daha eklendi.

 

İstiklal İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi Rüzgar Seven, 13 Nisan’da yapılan Okulistik deneme sınavında tam 46 bin 383 öğrenci arasından Türkiye 1.’si oldu. Ayrıca yine 2/A sınıfı öğrencileri bu sınavda göstermiş oldukları üstün başarı ile Çanakkale’de 2., Türkiye genelinde ise 47. oldu.

 

İstiklal İlkokul Müdürü Emine Arslan, başta Rüzgar Seven ve 2/A sınıfı öğrencilerinin yanı sıra öğretmenleri Mustafa Uzun’u başarılarından dolayı tebrik etti.

Bozcada Haber olarak Türkiye 1.’si olan öğrencimiz Rüzgar Seven’i, 2/A sınıfı öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Mustafa Uzun’u başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.




Bu haber 7653 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

burhan seven
22-04-2016 08:34:00

rüzgarın sert, denizin dalgalı, başarıların daim olsun ada RÜZGARI.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ