30 Mart yerel seçimleri öncesinde CHP’de hareketlilik sürüyor. Belediye Başkan Adayı Hakan Can Yılmaz, 85 üyesi bulunan Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütüne yeni katılan 22 üyeye rozetini taktı.
Siyasi partilerin seçim çalışmalarına hız verdiği şubat ayı içerisinde Bozcaada CHP örgütünden yeni üye atağı geldi. Eski Kahve’de düzenlenen üye kayıt töreninde 22 yeni üyeye rozetini takan Belediye Başkan Adayı Hakan Can Yılmaz, “Bozcaadalıların partimize olan ilgisi seçimler yaklaştıkça daha da artıyor. Bugün de 22 yeni üyemiz ile gücümüze güç kattık. Bunların arasında gençlerin de yoğunlukta olması bizi oldukça memnun ediyor” dedi.
ÜYE SAYISI 107’YE ÇIKTI
Yeni üyelerle birlikte CHP Bozcaada örgütü gücüne güç katarken, gençlerin partiye olan yoğun ilgisi de dikkat çekiyor. Belediye Başkan Adayı Hakan Can Yılmaz da “Gençlerimiz ve parti duayenlerimizin uyumlu çalışmaları bizi Bozcaada’da iktidara taşıyacaktır” diye konuştu. Yılmaz, seçim takviminin henüz açıklanmamasına rağmen kapı kapı gezerek halkla temas halinde olduklarına da dikkat çekti.
Hakan Can Yılmaz, yalnızca parti üyelerinden değil herkesten yoğun destek gördüklerine vurgu yaparken, önümüzdeki günlerde partiye katılımların giderek artacağına inandıklarını kaydetti. Yılmaz, 30 Mart’taki seçimleri kazanma yolunda inançlarının arttığını ve kendilerine destek olan herkese teşekkürlerini ilettiğini sözlerine ekledi.
İŞTE 22 YENİ ÜYENİN İSİMLERİ
Cumhuriyet Halk Partisi Bozcaada örgütüne katılan yeni üyelerin isimleri şöyle:
“Gürcan Yalçın, Neslihan Şener, Mustafa Şener, Özge Berkit Damar, Derya Göztepe Özeke, Yahya Göztepe, Anna Wojtyra Göztepe, Recep Yalçın, Ahmet Aral, Arzu Aral, Özlem Durmuş, Ahmet Güler, Gülay Elbir Uslu, Mustafa Cura, İbrahim Kılıç, Ayşe Zuhal Koçdağ, Zuhal Alparslan, Mustafa Alparslan, Buket Kılıç, Ahmet Uslu, Osman Mehmet Talay, Deniz Erkol…”